Android 13 și interfața One UI 5.0 lansate pentru seria Galaxy S21

315
Android 13
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung face ceea ce face cel mai bine, printre altele, oferind cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android 13 seriei Galaxy S21 de anul trecut. Din dragoste pentru fanii său Samsung lansează incredibil de repede noul sistem de operare Android 13 și interfața aferentă Samsung One UI 5.0 pentru seria Galaxy S21. Campionul mondial al actualizărilor de software (Android) și nu numai, își arată din nou clasa.

Lansarea actualizării stabile a început în Europa, mai multe țări din regiune primind actualizarea la momentul scrierii acestui articol. Va trebui să așteptăm și să vedem când Samsung va aduce actualizarea în mai multe regiuni. Totuși, având în vedere viteza cu care compania lucrează la One UI 5.0, ar trebui să fie mai devreme decât mai târziu.

Seria Galaxy S21 primește Android 13 și interfața Samsung One UI 5.0

Asta înseamnă că Galaxy S21, S21+ și Samsung Galaxy S21 Ultra bat marea majoritate a telefoanelor emblematice din 2022. Lansarea over-the-air (OTA), vine la doar câteva săptămâni după ce Samsung a început programul beta pentru seria Galaxy S21.

Până acum actualizarea a fost lansată în UK, Spania, Germania, Austria, Franța și Țările de Jos, dar și în India. Bunătățile aduse de Android 13, cu infuzie One UI 5.0, ar trebui să se extindă rapid și în SUA, dacă istoria recentă este o indicație. Așteptăm actualizarea în zilele următoare și pentru utilizatorii din România.

Numele Țările de Jos – Netherlands (Olanda) face referire la altitudinea sa joasă și topografia plană. Olanda are doar aproximativ 50% din terenul său depășind 1 metru deasupra nivelului mării. Aproape 26% din teritoriu este sub nivelul mării.

Vorbind de istorie, am fi neglijent să nu subliniem că Samsung a lansat Android 12 și One UI 4.0 de la seria Galaxy S21 la seria Galaxy S20 la sfârșitul lunii decembrie a anului trecut. Ceea ce la acea vreme părea o lansare destul de rapidă, eclipsând cu ușurință alți producători de smartphone-uri, acum lucrurile au evoluat și mai rapid. Bravo Samsung!

Noua actualizare vine la pachet cu patch-ul de securitate din noiembrie și are puțin peste 2GB, potrivit PhoneArena. Noua actualizare nu va revoluționa seria Galaxy S21 și experiența utilizatorului, dar multe lucruri se vor simți mai rafinate și îmbunătățite. Fără îndoială, noile bunătăți nu vor trece neobservate.

Cel mai probabil, Fold 4 și Flip 4 vor fi următoarele care vor primi Android 13 și One UI 5. Pliabilele Samsung vor fi urmate de zeci și zeci de alte dispozitive Samsung Galaxy până în februarie 2023.