Actualizarea Android 14 ajunge la Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5

263
Galaxy Z Fold 5 and Galaxy Z Flip 5 Android 14 updates
Sursa foto: 9to5google.com

După ce actualizarea Android 14 a ajuns la seria Galaxy S23, Galaxy S22 și Samsung Galaxy A54, acum și primele telefoane pliabile primesc noul sistem de operare. Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5 primesc actualizarea la Android 14 și interfața One UI 6.0 în Statele Unite.

În momentul scrierii acestui articol actualizarea a fost lansată pentru modelele de Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5 blocate în rețeaua mobilă Verizon Wireless. Cel mai probabil în scurt timp vor primi actualizarea și telefoanele neblocate în rețelele mobile. Nu se știe momentan când Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5 vor primi Android 14 în alte regiuni, dar data nu poate fi departe.

Samsung Galaxy Z Flip 5 primește actualizarea cu versiunea de firmware F731USQS1AWJ7. În același timp, Samsung Galaxy Z Fold 5 primește versiunea de firmware F946USQU1BWK9. De asemenea, deloc surprinzător, actualizarea conține patch-ul de securitate din noiembrie 2023, potrivit 9to5google. Aceasta este a doua actualizare de securitate pe care Samsung o livrează în această lună pentru Fold 5. Inițial patch-ul de securitate din noiembrie a fost lansat la începutul acestei luni.

Verizon menționează și modificările care vor fi la Galaxy Z Fold 5 și, respectiv, Galaxy Z Flip 5. Este un jurnal uriaș de modificări după actualizare, care include noul design de Setări rapide, Bixby Text Call, actualizări ale aplicațiilor pentru Cameră și Galerie și multe altele.

Verizon este cel mai mare operator de telefonie mobilă din SUA. Avea ~144 milioane de abonați la sfârșitul trimestrului trei din 2023. Compania a fost fondată în 2000 ca o asociere între Bell Atlantic (SUA) și Vodafone (UK).

Pe lângă cele de mai sus și interfața One UI 6 include mai multe îmbunătățiri ale camerei datorită AI. Actualizarea îmbunătățește aplicația Enhance-X, deoarece Samsung facilitează optimizarea și editarea fotografiilor utilizatorilor cu o singură atingere. Clear Lens vine pentru a elimina orice neclaritate enervantă din imagini, în timp ce scanarea documentelor ajută la digitizarea elementelor importante și la editarea lor după cum este necesar.