Actualizarea Android 14 și One UI 6 lansată pentru Galaxy S23 FE

296
Actualizarea Android 14 si One UI 6 lansata pentru Galaxy S23 FE
Sursa foto: via phonearena.com

Samsung este pe un val la actualizarea cu Android 14 și interfața Samsung One UI 6.0. Gigantul high-tech sud-coreean a actualizat mai multe smartphone-uri la noul sistem de operare, inclusiv seriile Galaxy S23 și Galaxy S22 și, mai recent, pe Galaxy A54. Acum și Samsung Galaxy S23 FE, cel mai recent telefon emblematic al companiei, primește Android 14.

Samsung Galaxy S23 FE primește acum upgrade major la Android 14 și One UI 6, și deși doar varianta telefonului cu procesor Exynos. Vă reamintim că noul telefon Fan Edition a fost lansat cu procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 sau Exynos 2200 în funcție de piață. Potrivit PhoneArena, probabil că varianta cu cip Qualcomm va urma în curând. Deci, dacă utilizați această versiune anume va trebui să așteptați puțin. În ce privește modificările, sunt aceleași caracteristici și îmbunătățiri ca și cele incluse în actualizarea Android 14 pe modelele precedente.

Aparent, actualizarea este disponibilă în aproape fiecare regiune în care Samsung vinde Galaxy S23 FE. În acest fel dacă dețineți modelul bazat pe Exynos, mergeți la Setări -> Actualizare software și să descărcați noua actualizare Android 14 și One UI 6.

Pe lângă modelele de până acum, Samsung intenționează să actualizeze o mulțime de alte telefoane și tablete la Android 14. Vor primi noua actualizare din moment în moment și Galaxy Z Fold 5, Fold 4, Fold 3, Flip 5, Flip 4, Flip 3 și mai multe telefoane din seria Galaxy A.

Samsung Galaxy Alpha, lansat în 2014, a fost primul model din seria Galaxy A. Litera “A” din denumirea acestei serii vine de la Alpha și semnifică în greaca veche “primul – începutul” (cel mai semnificativ). Alfa este și prima literă a alfabetului grecesc.

Tabletele din seriile Galaxy Tab S9 și Galaxy Tab S8 vor primi și ele actualizarea, împreună cu Galaxy Tab A7 Lite. Desigur, Samsung ar putea adăuga noi modele pe lista de dispozitive eligibile pentru upgrade-uri Android 14.

Pentru a vă actualiza Samsung Galaxy S23 FE la One UI 6, urmați acești pași:

  • Asigurați-vă că aveți peste 50% încărcare a bateriei pentru a evita întreruperea procesului de actualizare.
  • Asigurați-vă că aveți o conexiune Wi-Fi sau celulară stabilă pentru a descărca această actualizare mare.
  • Accesați Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați pentru a verifica dacă există o actualizare.

Samsung lansează actualizarea Android 14 și One UI 6.0 în etape. Dacă nu vă este disponibilă imediat, verificați din nou peste câteva ore.