Samsung testează noul software Android 9.0 Pie pe Galaxy S9

2909

O versiune timpurie de testare a Android 9.0 Pie pe Galaxy S9 prezintă noul software. Mai mult, în mod indirect, aflăm mai multe despre planurile de actualizare ale telefoanelor Samsung. În urmă cu aproape o lună am scris că Samsung este ocupat cu dezvoltarea actualizării la Android 9.0 pentru Galaxy S9 și S9+.

Pe o versiune de testare timpurie a noului software pentru Galaxy S9, provenind de la un dispozitiv de la operatorul american T-Mobile, XDA-Developers a descoperit noile caracteristici primite de Galaxy S9 în urma actualizării cu Android 9.0 Pie. Dar, de asemenea, mai apar câteva lucruri interesante despre planurile Samsung privind actualizările.

Galaxy S9 cu Android 9.0 Pie, apar lucruri noi

Prin intermediul GalaxyClub vedem ca aduce nou actualizarea lui Galaxy S9+ cu versiunea Android 9.0 Pie. Aceasta include interfața Samsung Experience 10.0, care beneficiază de o ușoară modificare. Ecranul de notificare arată foarte diferit, iar ecranul Aplicații recente funcționează acum în alt mod.

În plus, vedem alte noutăți cum ar fi, interfața camerei și modul în care sunt afișate notificările. Deși puteți instala deja o temă întunecată pe Galaxy S9, se pare că această opțiune va deveni standard pe viitoarele smartphone-uri high-end. Bara de navigare este acum și mai cuprinzătoare. În funcție de locul în care apare imaginea, o acțiune poate fi executată imediat – înapoi, de exemplu. Imaginile apărute vorbesc mai mult sau mai puțin – dar amintiți-vă că ceea ce vedeți este o versiune de testare timpurie. În cele din urmă este posibil ca totul să fie altfel.

Project Treble este înclus în sistemul de operare Android și conceput pentru a face mai ușor, mai rapid și mai puțin costisitor pentru producători să actualizeze dispozitivele cu o nouă versiune de Android. Project Treble este pentru toate dispozitivele care se lansează cu Android 8.0 și mai nou.

Android 9.0 la Samsung poate veni mai repede decât era de așteptat

Marea întrebare este, desigur, când Samsung va lansa actualizarea Android 9.0 pe Galaxy S9 și S9+. În mod tradițional, sud-coreenii nu sunt cei mai rapizi cu astfel de upgrade-uri. Pe de altă parte, dispozitivul acceptă Project Treble și, prin urmare, ar trebui să fie mai ușor de actualizat.

Când la începutul acestei săptămâni Galaxy S9 a primit actualizarea din septembrie, am scris că ne așteptăm la o mare actualizare a smartphone-ului cu Android Pie în curând. Acest lucru nu înseamnă că actualizarea va veni la Galaxy S9 luna viitoare. Starea firmware-ului descoperit mai sus arată că Samsung lucrează la actualizare dar, nu este încă pregătit pentru lansare.

Dar niciodată până acum noile upgrade-uri Android au fost testate atât de devreme și atât de răspândite. În plus, dacă noul firmware este deja testat pe toate piețele, posibil ca să fie disponibil mai întâi în program beta. Nu putem ghici în acest stadiu cum va decurge actualizare. Dar, sunt șanse ca Samsung să înceapă lansarea Android 9.0 mai devreme decât în anii precedenți. Poate fi o veste bună!