Acasă Stiri Android 9.0 Pie este deja testat pe Galaxy S8 și pe Note...

Android 9.0 Pie este deja testat pe Galaxy S8 și pe Note 8

În această săptămână, Samsung a anunțat noua interfață One UI la Samsung Developer Conference 2018 de la San Francisco. Conform site-ului GalaxyClub, acest lucru vine cu actualizarea la Android 9.0 Pie pentru diverse telefoane Samsung. Desigur, modelele de top din acest an se vor afla în prim-plan. Dar foarte probabil ca inclusiv modelele de vârf din 2017 să primească noua interfață One UI. Putem confirma acest lucru pe baza informațiilor despre software-ul pe care sud-coreenii îl testează pentru dispozitiv.

Dar, deși accentul este pus pe modelele de top din acest an – Galaxy S9 și Note 9 – putem spune că Note 8 este deja testat cu noul software. Samsung va pune pe Galaxy S8 și Galaxy Note 8 noua interfață UI. Acesta va veni cu actualizarea la Android 9.0 Pie în 2019.

În China, un oficial Samsung ar fi anunțat că Galaxy S8 și Note 8 au și un UI cu upgrade-ul la Android 9.0 Pie. Și putem spune aproape cu certitudine că toate telefoanele Galaxy care primesc actualizarea la Android 9.0 vor primi, de asemenea, noua interfață. Toate dispozitivele care au primit actualizarea Android Oreo de la Google, au primit și caracteristicile care aparțin versiunii Android Oreo de la Samsung. Ar fi poate prea mult ca Samsung să dezvolte versiuni separate de Android 9.0 cu două interfețe diferite.

Nu știm data când vor fi actualizate Note 8 și Galaxy S8

Pentru Galaxy Note 8, Samsung testează versiunea de software N950FXXU5DRK4. Numărul de versiune ale firmware-ului actual Android Oreo pentru Galaxy Note 8 are formatul CRxx pentru ultimele patru caractere. R înseamnă anul acesta (2018), iar C pentru Android Oreo. D în versiunea de software testată indică faptul că este o nouă generație de software. Acum este posibil ca Galaxy Note 8 să vină pur și simplu cu noi caracteristici fără un upgrade Android – dar mai logic este un firmware bazat pe Android 9.0 Pie. Nu este clar când Samsung va lansa upgrade-ul Pie pentru Galaxy Note 8. Poate undeva în primul trimestru al anului 2019. Dar, este foarte clar că este în plină desfășurare.

Firmware – este un program special, de mici dimensiuni, pentru comanda și controlul unor aparate inteligente. Poate fi pentru camere foto digitale, calculatoare, CD-playere, telefoane mobile, etc. Firmware-ul are o memorie mică și este specializat exclusiv pentru aparatul în care este înglobat.

Din păcate, numărul versiunii firmware-ului de testare nu arată dacă noul software conține interfața One UI. Trebuie să avem răbdare până la confirmarea finală. Dar ultimele informații despre acest lucru, din punctul nostru de vedere, sunt dătătoare de speranțe.

Întrebarea care se pune este când Galaxy Note 8 și Galaxy S8 vor primi upgrade-ul la Android 9.0 Pie? Știm că Galaxy S9 și Note 9 vor fi primele care vor primi actualizarea, începând cu luna ianuarie. Dar, trebuie ca acestea să se lingă puțin pe buze după ce au gustat din noua „Plăcină” – Pie. Apoi, poate undeva prin martie, poate mai repede, actualizarea va ajunge și pe Galaxy Note 8 și Galaxy S8 /S8+.

Cu mult înainte de acest moment vom afla mai multe despre noua interfață One UI. În aceste zile trebuie să înceapă testul beta pe Galaxy S9. Atunci vom putea vedea tot ce este nou la noua interfață.

Stiri

Samsung Galaxy S22+ va avea o cameră foto de 50MP

După ce Samsung a lansat trei telefoane cu seria Galaxy S21 la începutul acestui an, un al patrulea model este așteptat la...

Galaxy S20 vs Galaxy S21: Care telefon este mai bun?

Seria Galaxy S21 a reprezentat o schimbare de design pentru seria Galaxy S după ani consecutivi de relativă stagnare. Nu numai din...

Mai multe telefoane Galaxy A și M afectate de o problemă misterioasă

În general seriile Galaxy A și M de la Samsung duc greul vânzărilor și ridică cota de piață a companiei. Cele două...

Resetarea automată a permisiunilor va fi disponibilă pe telefoanele Samsung

Google a făcut sistemul de operare Android tot mai sigur cu fiecare nouă versiune majoră nou lansată. Cel mai mult beneficiază de...

Modelul Samsung Galaxy S22 va avea o baterie semnificativ mai mică

În ultimele timp am aflat ce fel de baterii va pune Samsung în Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Numai despre bateria...

Android 12 și One UI 4.0 aduc noi funcții pe seria Samsung Galaxy S21

Săptămâna trecută Samsung a lansat programul beta pentru interfața One UI 4.0 bazată pe Android 12, pentru seria Galaxy S21. Viitorul software...

Tableta Galaxy Tab S7+ 5G primește patch-ul de securitate din septembrie

Cea mai recentă și cea mai mare tabletă high-end Samsung a primit un nou patch de securitate. Tableta Galaxy Tab S7+ 5G...