Actualizarea cu Android 9 Pie pentru Galaxy Note 8 a fost lansată

2472

Weekend-ul a adus vești bune pentru proprietarii de Samsung Galaxy Note 8. Chiar dacă nu la nivel global, cel puțin pentru cei din Bulgaria și Slovacia, deoarece Samsung a lansat actualizarea oficială Android 9 Pie pentru Galaxy Note 8 din aceste piețe. Actualizarea este disponibilă în prezent, dar momentan nu avem alte informații.

Pentru cei care se întreabă, Bulgaria și Slovacia nu au făcut parte din programul Android Pie beta pentru Note 8! Actualizarea stabilă va fi disponibilă și pentru țările care au fost în programul beta în zilele următoare, potrivit SamMobile. Conform istoricului acestor actualizări Samsung, ar putea dura câteva săptămâni implementarea la nivel global pentru upgrade-ul Pie.

Este posibil ca Android Pie pe Note 8 să ajungă zilele următoare în România

Având în vedere că actualizarea este în vecini este posibil să se extindă treptat în mai multe regiuni în câteva zile. Sperăm că și utilizatorii de Galaxy Note 8 din România vor beneficia de acest lucru. Așa că așteptați-vă zilele acestea la o actualizare a lui Note 8 cu Android 9 Pie!

Actualizarea stabilă vine cu versiunea de software N950FXXU5DSB2 și include patch-ul de securitate din februarie 2019. Această actualizare de securitate pe februarie a fost inclusă și în programul beta. Instalarea actualizării pe Note 8 a început, așa că vom avea curând informații despre ceea ce este nou sau schimbat în versiunea stabilă. Samsung nu a dat nicio informație despre eventuale schimbări. Nu ne rămâne decât să presupunem că probabil nu diferă de ultima versiune beta.

La 21 martie 2017, Google a lansat prima previzualizare a lui Android „O”. Android „O” a fost lansat oficial pe 21 august 2017 sub numele Oreo, la un eveniment de la Chelsea Market din New York City – o clădire care anterior a găzduit o fabrică Nabisco. Acolo a fost produs pentru prima dată celebrul biscuit Oreo.

Pentru a descărca actualizarea pe Galaxy Note 8, deschideți aplicația Setări de pe telefon, atingeți Actualizare software, apoi apăsați opțiunea Descărcare și instalare. Pe Android Oreo, această opțiune se numește Descărcare manuală actualizări.

Utilizatorii de telefoane Galaxy Note 8 liberi de rețea vor fi primii care vor primi noul upgrade. Proprietarii de Note 8, blocați de operatori și la mâna lor, este posibil să aștepte ceva mai mult timp. De asemenea, Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ ar trebui să primească Android 9.0 până la sfârșitul lunii februarie cel puțin în câteva țări.