Android 9 Pie oficial pe Galaxy Note 9 din 15 ianuarie

1720

Actualizarea Android 9 Pie poate fi lansată pentru Samsung Galaxy Note 9 încă din 15 ianuarie, potrivit SamMobile. Samsung nu a excelat în general în problema actualizările rapide ale software-ului său. Dar, lansarea actualizării cu Android 9 Pie pentru Galaxy S9 și S9+ a început puțin mai repede decât ne așteptam, cel puțin pe câteva piețe selectate din întreaga lume.

Bineînțeles că nu putem ghici, nu avem abilități de această natură, care dintre telefoanele de ultimă generație Samsung vor primi oficial interfața One UI și Android Pie. Samsung Galaxy Note 9 de exemplu, era planificat pentru actualizarea cu Android Pie în februarie 2019. Acum am aflat că ar fi disponibilă o altă cronologie în actualizarea lui cu Android 9.0 Pie.

Galaxy S8 și Note 8 actualizate cu Android Pie în februarie

Potrivit unui site turc Guncelmiyiz.com, afiliat Samsung, Galaxy Note 9 primește actualizarea Android 9.0 Pie în 15 ianuarie. Samsung Galaxy S8 și Galaxy Note 8 vor urma la actualizarea cu Pie în luna februarie. Site-ul turc Guncelmiyiz.com face adesea previziuni care se adeveresc despre viitoarele upgrade-uri majore Android.

Programul beta pentru Android 9.0 Pie la Galaxy Note 9 este în derulare. Deci data de lansare oficială încă mai poate fi revizuită. Totuși, înaintarea acestei date, 15 ianuarie, se pare că nu este întâmplătoare. Site-ul turc afiliat Samsung, are informații despre situația actuală a programului beta pentru Note 9. Cel mai probabil acesta este în faza finală. De asemenea, nu am auzit să fie probleme cu Android Pie și One UI pentru Samsung Galaxy S9 și S9+. Ceea ce este cu siguranță o veste bună pentru proprietarii de Galaxy Note 9.

OTA over-the-air, se referă la diferite metode de distribuire a software-ului nou prin Wi-Fi, utilizând o funcție integrată în sistemul de operare. O caracteristică importantă a OTA este aceea că o locație centrală poate trimite o actualizare tuturor utilizatorilor care nu pot refuza, sau modifica acea actualizare și că actualizarea se aplică imediat tuturor.

În martie și aprilie urmează la actualizare Galaxy A8, A7 și Galaxy A9

Evident, chiar dacă termenul de 15 ianuarie se va respecta, vor fi necesare mai multe săptămâni pentru ca toată lumea să beneficieze de Android Pie. Apoi, în data de 15 februarie, Galaxy Note 8, Galaxy S8 și S8+ ar putea primi simultan propriile pachete software Android 9.0 Pie over-the-air, cel puțin în Turcia și în alte câteva alte regiuni.

Samsung are cu siguranță un program serios cu actualizarea Android Pie. Vrea să facă uitate practicile trecute privind actualizările de software. Pie va ajunge și pe dispozitive cum ar fi Galaxy A8, A8+, A7 și Galaxy A9 (2018). Ne așteptăm ca acestea să urmeze în martie sau aprilie 2019.