Android Auto 11.1 primește funcții de tapet și noi forme de pictogramă

189
Android Auto 11.1
Sursa foto: sammyfans.com

Compania Google îmbunătățește permanent aplicați sa pentru autovehicule, acum a lansat Android Auto 11.1. Aplicația Android pentru autovehicule are funcții precum trimiterea sau primirea de mesaje, navigarea pe Google Maps, ascultarea aplicației preferate de redare a muzicii și multe altele în timp ce conduceți.

Acum, cu actualizarea Android Auto 11.1, Google introduce două funcții noi care vă permit să personalizați afișajul mașinii pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Google nu a distribuit un jurnal de modificări pentru Android Auto 11.1, dar noua versiune nu pare să activeze modificări majore.

Totuși, dar utilizatorii care au instalat noua versiune au observat că a adus și noi capabilități Google Maps pentru a clasifica stațiile de benzină și de încărcare în coloane separate. Cu această inovație, utilizatorii pot verifica disponibilitatea stațiilor de alimentare în funcție de preferințele lor. Dar, potrivit Sammyfans, sunt incluse noi funcții de tapet și forme de pictogramă cu noua actualizare.

Acum puteți seta imaginea de fundal a telefonului dvs. ca fundal pentru tabloul de bord Android Auto. Puteți alege dintre diverse imagini de fundal pentru a face afișajul mașinii dvs. mai personal. Pentru a activa această funcție, trebuie doar să deschideți Setări -> Afișare și să activați opțiunea „Utilizați imaginea de fundal a telefonului în Android Auto”.

Funcția de formă a pictogramei schimbă aspectul pictogramelor aplicației pe Android Auto, în funcție de forma implicită a pictogramei a telefonului. Această caracteristică este remarcabilă în special pentru utilizatorii de dispozitive Samsung Galaxy. Posesorii de telefoane Galaxy care pot vedea noile pictograme aduse de interfața One UI 6.0 pe ecranul mașinii lor.

Vocea feminină care vă ajută să nu vă rătăciți cu Google Maps este a lui Karen Elizabeth Jacobsen. Este o cântăreață și compozitoare, născută în Australia și stabilită în New York. A absolvit Queensland Conservatorium Griffith University.

Actualizarea include, de asemenea, unele îmbunătățiri ale performanței și stabilității, precum și remedieri de erori. Noua actualizare Android Auto 11.1 se lansează treptat, așa că poate dura ceva timp pentru a ajunge la toate dispozitivele. Recent Google a anunțat că aplicația sa Auto nu va funcționa pe unele dispozitive mai vechi.

Printre altele, Android Auto este și o aplicație de divertisment. Aplicația Google oferă o funcționalitate adecvată pentru a utiliza toate caracteristicile importante ale smartphone-ului tău pe afișajul mașinii. Utilizatorii se pot bucura de aplicații de streaming de muzică, de navigare pe Google Maps, de a participa la întâlniri rapid în câteva clik-uri.