Android Headlines prezintă Top Smartphone & Smartwatch din 2018

856

Multe smartphone-uri se specializează într-un lucru sau altul, dar ce telefon face aproape totul bine, fără nici un compromis? Colegii noștri de la site-ul Android Headlines au făcut un top al anului 2018, cele mai bune smartphone-uri și smartwatch-uri.

Anul trecut au fost creșteri ale prețurilor la telefoanele mobile, creșteri care de multe ori se regăsesc în calitate și specificații. Totuși, ce telefon sau ce smartwatch oferă cea mai bună experiență și au caracteristici care contează. Care este cel mai bun și are prețul cel mai convenabil, raportat la ce oferă? Vă prezentăm doar primele două locuri din aceste două top-uri realizate de Android Headlines.

Samsung Galaxy Note 9 – cel mai bun dintre cei buni. 2018 este unul dintre cei mai interesanți ani când vine vorba de designul smartphone-urilor. Totuși paradoxal este anul în care cei mai mulți producători au fost parcă mulțumiți de produsele lor. Majoritatea telefoanelor par a fi modele de anul trecut, cu un nou notch.

Samsung a mers cu un design similar cu anul trecut și a adus doar ce lipsea din Note 8, pentru Note 9. Multe caracteristici foarte bune au rămas, adăugând multe altele noi. Fiind unul dintre cele mai scumpe smartphone-uri de pe piață, există un motiv pentru care acest telefon are ceva pentru toată lumea.

 

Note 9 – cel mai bun ecran de pe piață și o baterie excelentă

Oamenii care caută un design solid, cu cel mai bun afișaj de pe piață, pur și simplu nu trebuie să caute mai departe. Ecranele Samsung sunt cele mai bune de pe piață, iar Samsung a ales cel mai bun pentru Note 9. Cu cele mai frumoase curburi laterale, margini foarte înguste și, fără breton. În plus, Samsung a crescut semnificativ capacitatea bateriei, îmbunătățind considerabil durata de viață a bateriei.

S-Pen a fost modernizat cu câteva noi funcții, o conexiune Bluetooth iar mecanismul de încărcare al pixului este complet transparent. După o încărcare de 30 de secunde, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la durata de viață a bateriei stiloului. De asemenea, camera a fost îmbunătățită semnificativ față de anii anteriori. Note 9 dispune de una dintre camerele cele mai fiabile de pe piață. Dacă acest lucru nu este suficient, numărul mare de caracteristici și opțiuni disponibile utilizatorilor direct din cutie este uimitor. Samsung Pay, cea mai bună soluție de plăți mobile de pe piață, este cu siguranță o caracteristică distinctivă a oricărui dispozitiv Samsung. Samsung a mai făcut un pas mare cu aplicația Good Lock 2018, care face din Galaxy Note 9 cel mai personalizabil telefon de pe piață.

Am amintit doar câteva dintre caracteristicile lui Galaxy Note 9. Toate aceste lucruri și multe altele într-un singur pachet incredibil, ne-a adus Galaxy Note 9. În ciuda prețului relativ mare Galaxy Note 9 a câștigat premiul Smartphone of the Year 2018.

 

Huawei Mate 20 Pro a ocupat locul doi

Huawei Mate 20 Pro pe locul doi. Telefoanele Huawei emblematice din 2018 sunt cele mai bune pe care compania le-a făcut vreodată. Sunt semnificativ mai bune chiar decât cele mai bune smartphone-uri anterioare. Mate 20 Pro este simbolul termenului de „navă pilot” și reprezintă o combinație incredibilă de idei noi.

De ce nu este Huawei pe primul loc în acest top 2018? Pur și simplu, software-ul este de vină. În timp ce hardware-ul Huawei este de calitate și are caracteristici unice, la nivel de software scârțâie. Unele dintre aceste probleme sunt bug-uri care pot fi rezolvate cu actualizări de software, unele sunt probleme de proiectare din partea Huawei, iar unele reprezintă probleme mai vechi care pur și simplu par să nu mai plece. Fără aceste probleme din partea lui Huawei, Mate 20 Pro ar fi putut fi cel mai bun smartphone realizat în 2018.

 

Cel mai bun smartwatch 2018 în topul realizat de Android Headlines

Doar câteva smartwatch-uri noi au fost lansate în 2018. Deși a fost un an liniștit pentru piața smartwatch, au existat câteva produse excelente lansate de cele mai mari nume din acest domeniu. Și Samsung este acolo! Poate acest lucru a făcut să fie un pic mai greu realizarea acestui top 2018.

 

Samsung Galaxy Watch, cel mai bun smartwatch din 2018

Samsung Galaxy Watch, cel mai bun smartwatch. Acesta îmbină eleganța unui ceas tradițional și caracteristicile de ultimă oră, făcându-l cel mai bun smartwatch din 2018. Anul trecut, Samsung a decis să aducă smartwatch-urile Gear la denumirea Galaxy odată cu Galaxy Watch. Samsung a decis că, din moment ce „Galaxy” este în principiu sinonim cu produsele Samsung, ceasurile inteligente să vină în familia Galaxy.

Samsung Galaxy Watch a venit ca urmaș pentru Gear S3, anunțat cu doi ani mai devreme. Nu au fost multe lucruri pe care trebuia să le facă Samsung pentru a aduce un smartwatch mai bun. Dar, tot ce a făcut a făcut foarte bine. Actualizarea majoră este sub forma unei baterii cu o capacitate mai mare. Asta înseamnă că bateria pentru modelul de 42 mm poate dura până la trei zile și până la patru/cinci zile pentru Galaxy Watch de 46 mm. De asemenea, are încă rama rotativă care funcționează foarte bine pentru navigarea prin sistemul de operare, în special pe un afișaj atât de mic.

Galaxy Watch a adus o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește fitness-ul în acest an, ceea ce nu ar trebui să fie o surpriză după ce a lansat Gear Sport anul trecut. Galaxy Watch este rezistent la apă și vă poate urmări înotul. Un lucru bun, oferind înotătorilor posibilitatea de a folosi ceasul atunci când se află în piscină pentru a urmări antrenamentele.

Galaxy Watch a ieșit pe primul loc și deoarece este unul din puținele smartwatch-uri la care bateria durează mai mult de o singură zi. Durata de viață a bateriei este cea mai mare problemă la smartwatch-urile de azi. Galaxy Watch este cel mai bun! Galaxy Watch este, de asemenea, mult mai ieftin decât multe alte smartwatch-uri disponibile pe piață. Acest lucru a făcut să fie o opțiune foarte populară pentru mulți cumpărători.

 

Un smartwatch ieftin și procesor de ultimă generație

Fossil Sport Smartwatch – locul doi. Există două motive principale pentru care Fossil Sport este pe locul doi în acest top. În primul rând prețul, este disponibil pentru cumpărare de la aproximativ 200 €. În al doilea rând, are procesorul Qualcomm Snapdragon Wear 3100. Este un cip-set proiectat de Qualcomm pentru a fi mai puternic și eficient pentru o viață mai bună a bateriei. Fossil Sport Smartwatch rulează pe sistemul de operare Google Wear. Cu acest sistem de operare a obținut câteva upgrade-uri în 2018. Este în prezent un sistem de operare cu o navigare mai ușoară și o vizibilitate mai bună a anunțurilor. Fossil a făcut acest Smartwatch Sport destul de colorat, oferindu-l în multe culori diferite. Acest lucru îl transformă într-un smartwatch destul de unic, care va atrage majoritatea clienților.