Android Pie beta pentru Galaxy S8 și Note 8 aproape de lansare

1435
A fost o surpriză plăcută când Samsung a lansat programul Android Pie beta pentru Galaxy Note 9. Samsung lansează un test beta în fiecare an de mai mulți ani, înainte de a lansa un nou upgrade de Android. Până la sfârșitul anului 2018, aceste teste au fost accesibile numai cu modelul Galaxy S de vârf din acel an. A fost pentru prima dată când compania a permis proprietarilor unui smartphone emblematic Galaxy să testeze o nouă versiune de Android înainte de lansarea oficială. Și gigantul tech lucrează acum la o altă surpriză! Galaxy Note 8 și Galaxy S8 ar putea beneficia în curând de un program Android Pie beta. Este și acest lucru tot pentru prima dată când o generație mai veche de smartphone-uri primește un program beta pentru viitorul sistem de operare. Sună prea bine pentru a fi adevărat? Ei bine, prezența testului Android Pie se bazează pe serverele Samsung pentru modelele Samsung Galaxy Note 8, Galaxy S8 și Galaxy S8+. Acest lucru este o garanție că aceste dispozitive vor primi Android Pie beta. Versiunile de software G950FXXU4ZSA1, G955FXXU4ZSA1 și N950FXXU5ZSA1 sunt în curs de testare pentru aceste dispozitive. Litera Z în versiunea software ne spune că acestea sunt versiuni beta și nu doar versiuni de testare regulate. Versiuni asemănătoare pentru Galaxy Note 9 au fost de asemenea descoperite înainte ca Samsung să pornească programul beta pentru Note 9.
Utilizatorii de Galaxy Note 8 vor intra în programul Android Pie beta mai repede
Samsung nu oferă teste beta în toate țările. Până acum, utilizatorii din România nu au putut participa niciodată la un program beta pentru smartphone-le Samsung. Nici nu știm când se va întâmpla acest lucru. Este posibil ca programul beta să fie lansat pe piețele din SUA, Germania, Coreea de Sud, India și Marea Britanie. Probabil mai târziu și în Polonia și Franța, potrivit SamMobile.

Numele Polonia derivă din tribul slavic Polans, care popula bazinul hidrografic al râului Warta începând din secolul VI. Originea numelui vine de la cuvântul slav „pole” (câmp). Polonia este a patra țară cu cele mai multe păduri din Europa. Pădurile acoperă aproximativ 30,5% din suprafața terestră a Poloniei.

Acum așteptăm ca Samsung să înceapă înregistrările pentru programul beta. Desfășurătorul pentru Android Pie spune că Galaxy Note 8 va primi actualizarea înainte de Galaxy S8. Logic ar fi ca proprietarii de Note 8 să fie primii care vor primi și programul beta. Samsung deja a instalat Android 9.0 Pie pe Galaxy S9 și Galaxy S9+ cu o lună înainte de termen. De Crăciun mai mulți utilizatori din Europa au primit această actualizare. Sperăm ca Samsung să mai facă o surpriză și actualizarea lui Galaxy Note 8 și S8 să vină mai repede.