Actualizarea Android Pie disponibilă pe Galaxy S9 în Germania

1606
Samsung Galaxy S9 primește deja actualizarea la Android Pie. Mai devreme decât era de așteptat, Samsung a început lansarea oficială a actualizării Android 9.0 Pie pentru Galaxy S9. În Germania, utilizatorii de Samsung Galaxy S9 și S9+ își pot instala actualizarea oficială Android 9 Pie. Programul beta pentru Galaxy S9 a fost deja încheiat în Germania. Conform celor mai multe știri pe această temă, update-ul Android 9 Pie a fost planificat să aterizeze pe Galaxy S9 și Galaxy Note 9 în ianuarie 2019. De fapt acest lucru a și fost promis de gigantul high-tech sud-coreean, conform PhonAndroid. În cele din urmă, Samsung a decis să ofere un frumos cadou de sfârșit de an utilizatorilor săi. Android 9.0 Pie este disponibil pentru utilizatorii telefoanelor Galaxy S9 și S9+, momentan doar în Germania. Aproape sigur se va extinde zilele următoare și la alte țări din Europa care au fost în programul beta. În Germania pentru Galaxy S9 și S9+ sunt disponibile versiunile de firmware G960FXXU2CRLI și respectiv G965FXXU2CRLI. Actualizarea are o dimensiune de 1.750MB. Patch-urile de securitate din decembrie au venit deja pentru Galaxy S9 săptămâna trecută. Noul sistem de operare Android 9.0 Pie este instalat, împreună cu interfața One UI, complet reînnoită de Samsung.
Android Pie vine cu noi caracteristici inclusiv un mod Dark Mode
Noul software arată foarte proaspăt și ajută foarte mult navigarea mai ușoară cu o singură mână. De asemenea, puteți opta pentru navigare cu gesturi, în loc de o bară de navigare. În plus, modelul Galaxy S9 primește un nou mod (Dark Mode), caracteristici noi ale camerei, cum ar fi optimizarea scenelor și detectarea erorilor mai extinsă. Va exista un coș de reciclare pentru fotografiile șterse, iar rotația ecranului va funcționa mai convenabil. Credem că Project Treble a ajutat la apariția mai devreme a noului sistem de operare.

Project Treble este înclus în sistemul de operare Android și conceput pentru a face mai ușor, mai rapid și mai puțin costisitor pentru producători să actualizeze dispozitivele cu o nouă versiune de Android. Project Treble este pentru toate dispozitivele care se lansează cu Android 8.0 și mai nou.

Cum să descărcați și să instalați actualizarea Android 9.0 Pie pe Galaxy S9 sau S9+? Înainte de a descărca Android 9 Pie asigurați-vă că aveți bateria încărcată suficient înainte de a începe actualizarea. Pentru a verifica dacă Android Pie este deja disponibil pe Galaxy S9 / S9+ accesați meniul „SetăriApăsați pe „Despre dispozitiv” apoi selectați „Actualizare software„. Dacă este disponibil, alegeți „Start Update” și urmați instrucțiunile de Galaxy S9 sau Galaxy S9+. În perioada următoare, este de așteptat ca Android 9 Pie să fie oferit și pe Galaxy Note 9. Noul Android și interfața UI, desigur, vor merge și la alte telefoane Samsung. Printre primele vor fi Galaxy S8 și Note 8 și mai multe dispozitive din seria Galaxy A și Galaxy J și unele tablete. Momentan nu știm când actualizarea cu Android Pie pentru Galaxy S9 și S9+ va fi disponibilă și în România.