Android 9.0 Pie pe Galaxy S9 descarcă foarte repede bateria

2861

Samsung a lansat actualizarea cu Android Pie mai devreme decât era normal, a fost o bucurie de sfârșit de an pentru posesorii de Galaxy S9 și S9+. Versiunea finală a actualizării lui Galaxy S9 cu Android Pie este impresionant de stabilă sau cel puțin așa pare până acuma. Dar, actualizarea Android Pie se pare că reduce durata de viață a bateriilor pe Galaxy S9 și S9+, potrivit PhonAndroid. Acest lucru a fost sesizat de mai mulți utilizatori. La câteva zile după lansarea actualizării cu Android 9.0 Pie, postările despre acest lucru se înmulțesc pe web.

La 24 decembrie, Samsung a lansat actualizarea Android 9.0 Pie pe Galaxy S9 și S9+, cu câteva săptămâni înainte de program. Actualizarea vă permite să profitați de noua interfață Samsung One UI, destinată celor mai impresionante smartphone-uri ale gigantului high-tec sud-coreean. Din păcate, potrivit unor utilizatori, update-ul Android Pie reduce autonomia la bateriile aflate pe Galaxy S9 și S9+.

Galaxy-ul meu S9+ merge de la 10% la 5% în câteva secunde„, citează SamMobile pe unul dintre utilizatori. „Bateria nu se încarcă atât de repede cum era pe Android Oreo” spune un alt utilizator. Și pe alte site-uri sunt postări similare. „Durata de viață a bateriei a fost mai bună cu Oreo fără ca telefonul să aibă deschise aplicații care consumă„.

Alți utilizatori au observat o creștere a autonomiei cu peste 20%

Problema pare să-i afecteze numai pe o parte din utilizatori. Pentru alții, actualizarea cu Android Pie a dus la creșterea autonomiei pentru Galaxy S9 / S9+ cu mai mult de 20%. Samsung a lansat actualizarea cu Android Pie doar în câteva țări. Probabil este una dintre acele probleme care apar mereu cu prima lansare oficială a unei actualizări Android OS. Sigur inițial Samsung se va asigura că problema este mai larg răspândită și va lua imediat măsuri.

PhonAndroid este cea mai mare comunitate dedicată știrilor Android și tehnologiei! Este un site de știri din Franța fondat în 2010. publică informații despre ultimele tehnologii mobile, recenzii la telefoane mobile, la aplicații, sfaturi și multe altele. Un site serios făcut de profesioniști din domeniu.

Preocupările de autonomie au fost deja evidențiate de testerele programului beta. Potrivit SamMobile, Samsung ar fi conștient de această problemă. De aceea actualizarea nu va fi disponibilă oriunde în lume. Într-adevăr, utilizatorii din SUA și alte zone trebuie să se mulțumească momentan cu Android Oreo.

Nu știm dacă Samsung va opri din această cauză desfășurarea actualizării cu Android Pie. Ne amintim că anul trecut gigantul tech a oprit actualizarea cu Android Oreo pentru Galaxy S8 și S8+ pentru probleme similare. Unii utilizatori au scris atunci că au avut loc și reporniri ale telefonului.