Aplicația CallApp disponibilă pentru seria Samsung Galaxy Watch 4

357
Aplicatia CallApp disponibila pentru seria Galaxy Watch 4
Sursa Foto: via tizenhelp.com

Aplicația CallApp, o aplicație care vă permite să înregistrați apeluri, este acum compatibilă cu seria Galaxy Watch 4. Aplicația este disponibilă pentru ceasurile inteligente Wear OS 2, iar acum acceptă versiunea Wear OS 3. Aplicația vă permite să vedeți ID-ul apelantului pe ecranul principal, așa că ar trebui să știți cine sună.

De asemenea, cu aplicația CallApp, puteți bloca numerele necunoscute sau apelurile spam. Conform dezvoltatorilor de aplicații, CallApp are peste 5,5 miliarde de numere stocate pe serverele sale. Cu această aplicație este mai ușor să înregistrați apelurile și să le gestionați, potrivit colegilor noștri de la TizenHelp. Funcția de înregistrare a apelurilor nu este nouă pentru niciun telefon.

Seria Galaxy Watch 4: aplicația CallApp este disponibilă utilizatorilor

Toate telefoanele Samsung vă permit să înregistrați apeluri. Vedeți pe I❤️Samsung cum să înregistrați apeluri pe telefoanele Samsung Galaxy! Vorbind despre seria Galaxy Watch 4, aplicația CallApp vă permite să vizualizați ID-ul apelantului și să preluați sau să respingeți apeluri. Vă permite să vedeți dacă este un apel spam sau un apel autentic. De asemenea, puteți pune pe lista neagră numerele de telefon din aplicație, astfel încât, în viitor, să nu fiți deranjat din nou. În opțiunea Vizualizat profilul meu, puteți vedea cine vă verifică profilul.

Aplicația CallApp pentru identificarea apelantului și înregistrarea apelurilor a primit acum o nouă actualizare. Cea mai recentă actualizare aduce câteva funcții noi aplicației pe seria Galaxy Watch 4. După instalare, utilizatorii pot acum să facă backup pentru toate înregistrările apelurilor într-un singur loc. Înregistrarea apelurilor este o caracteristică comună a aplicației și salvează automat toate apelurile primite. Le puteți stoca pe un smartphone asociat, nu pe un model din seria Galaxy Watch 4.

CallApp a fost lansată în 2011 la Tel Aviv, Israel, de Oded Volovitz. Aplicația a câștigat Premiul Geek pentru start-up-ul incipient al anului 2012. Aplicația oferă identificarea apelantului, blocarea apelurilor și înregistrarea apelurilor. Are peste 100 de milioane de utilizatori.

În plus, actualizarea a adăugat aplicației analize personalizate ale apelurilor și înregistrare îmbunătățită a apelurilor. Cea mai recentă versiune a aplicației – 1.952, este acum disponibilă pentru instalare din Magazinul Play pentru Wear OS. Pentru a utiliza aplicația pe Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic, trebuie să vă conectați la aplicația CallApp pe un telefon Android. Nu toate caracteristicile acceptă versiunea smartwatch.