Aplicația Samsung Galaxy Wearable actualizată cu One UI

4053

Samsung a lansat o actualizare pentru o nouă interfață One UI la aplicația Galaxy Wearable. Versiunea 2.2.23.19021251 a Galaxy Wearable este acum disponibilă pentru descărcare din Galaxy Store. Samsung face unele dintre cele mai bune smartwatch-uri cu suport pentru Android și nici nu rulează pe Android. Designul unic One UI va fi disponibil pe Samsung Galaxy Watch Active atunci când îl cumpărați.

Aplicația Galaxy Wearable, dedicată dispozitivelor inteligente portabile ale companiei Samsung a fost cunoscută anterior sub numele de Samsung Gear. Acum a fost actualizată pentru a reflecta noua și frumoasa interfață grafică One UI. Aceasta este dedicată smartphone-urilor companiei, cu software bazat pe Android 9.0 Pie.

Actualizarea aduce și o temă Dark Interface

Ultima actualizare pentru Galaxy Wearable a fost lansată în februarie și a dat numele portabilelor Samsung din 2019 cum ar fi Galaxy Sport și Gear Fit, înainte de lansarea lor oficială. Galaxy Wearable a fost întotdeauna o aplicație drăguță iar acum cu actualizarea One UI, arată chiar mai bine datorită interfeței întunecate.

Tema întunecată reprezintă o îmbunatățire imensă față de opțiunea de lumină anterioară. Se potrivește foarte bine cu designul aplicației. Actualizarea nu pare să includă noi funcționalități, potrivit site-ului SamMobile de unde avem informația. Versiunea 2.2.23.19021251 aduce unele îmbunătățiri cu One UI. Există o filă de setări, secțiuni de vizionare și, de asemenea, Galaxy Store pentru pentru ceasuri. Există, de asemenea, un meniu care vă permite să comutați între portabilele conectate, să adăugați altele noi și să accesați alte lucruri din aplicație.

SamMobile este unul dintre cele mai importante site-uri din lume care publică știri despre produsele Samsung. Este un site olandez dedicat furnizării de știri despre telefoanele mobile produse de Samsung. Publică recenzii și comparații între telefoanele mobile și între alte dispozitive portabile Samsung.

Aplicația prezintă acum același aspect rotund și curat care distinge interfața de utilizator One UI și va încânta mulți proprietari de smartwatch-uri Samsung. În special, datorită posibilității de a alege tema întunecată, care o face aparent mai plăcută pentru aplicație.

Actualizarea aplicației Galaxy Wearable poate fi descărcată de pe Galaxy Store sau puteți să preluați fișierul APK și să o instalați manual. Play Store nu are încă noua versiune a aplicației, dar acest lucru ar trebui să se rezolve în cel mai scurt timp.