Aplicația Good Lock 2022 a fost actualizată cu o mulțime de funcții noi

578
Aplicatia Good Lock 2022 a fost actualizata cu o multime de functii noi
Sursa Foto: via tizenhelp.com

Modulele Good Lock primesc o actualizare majoră în fiecare an de fiecare dată când este lansată o nouă actualizare a sistemului de operare Android. Samsung a actualizat deja Good Lock odată cu lansarea Android 12. Există acum o altă actualizare pe drum care aduce câteva funcții noi la Good Lock 2022.

Prima actualizare majoră pentru modulele Good Lock în 2022 a fost lansată deja de azi cu o mulțime de funcții noi. Actualizarea se bazează pe cea mai recentă versiune Samsung One UI 4.0, iar unele dintre funcțiile sale adăugate necesită versiunea One UI 4.1. În această actualizare uriașă, unele dintre modulele Good Lock au primit funcții noi, iar unele au primit modificări și remedieri majore. Utilizatorii își pot crea acum propriile autocolante folosind Kids Café, conform TizenHelp. Ei pot folosi imagini de fundal, animații sau cuvinte simple pentru a crea autocolantul și pentru a le adăuga etichete.

Good Lock 2022 a fost actualizată cu noi funcții

În Nice Shots, Good Lock 2022 a adăugat butonul Ștergere fără salvare în capturarea ecranului și diverse fundaluri în înregistrarea video personală. De asemenea, puteți seta modul Nu deranjaDo Not Disturb când utilizați înregistrarea pe ecran. În Țara Minunilor – Wonderland, utilizatorii pot crea un efect 3D setând modul portret pe smartphone și, în continuare, puteți seta fișierul film ca efect. În One Hand Operation+, Samsung a adăugat o comandă rapidă de la tastatură și o opțiune Mutare ecran ca gesturi.

În plus, Sound Assistant are funcția Voice Mask pentru a seta efectul schimbării vocii pe un microfon. De asemenea, puteți personaliza sunetul pentru fiecare aplicație în modul Dex și primește o temă Panoul de volum. Noi funcții vin și la modulele MultiStar, Navistar și Homeup. Noile funcții Decoration pentru editarea widget-urilor au promis că vor fi lansate în martie pentru versiunea One UI 4.1. Actualizarea va ajunge din urmă cu toate țările în următoarele câteva zile.

Good Lock este o aplicație lansată de Samsung în 2016. Aplicația include o varietate de opțiuni de personalizare, inclusiv tematici, modificări UI și multe altele. De atunci, aplicația a fost actualizată permanent de Samsung.

Pentru utilizatorii ceasurilor din seria Galaxy Watch 4, modulul ClockFace face posibilă utilizarea și fața ceasului de pe telefon. Această funcție funcționează numai pentru cadranele de ceas realizate de dezvoltatori prin intermediul Watch Face Studio.

Actualizarea pentru Good Lock 2022 va fi lansată începând de azi începând de azi. Sigur că va dura ceva timp până va ajunge pe toate telefoanele și pe toate piețele, inclusiv în România. Pentru cei care nu știu, Good Lock este o suită de module de personalizare de la Samsung. Acestea permit utilizatorilor să schimbe aspectul și senzația dispozitivelor lor, precum și să le extindă funcționalitatea.