Aplicația Good Lock actualizată, sunt remediate mai multe probleme

258
Good Lock
Sursa foto: sammobile.com

Aplicația Good Lock este una dintre cele mai populare aplicații ale companiei Samsung. Este instrumentul suprem de personalizare, așa cum spune compania și permite personalizarea diferitelor aspecte ale experienței utilizatorului. Puteți personaliza absolut totul cu Samsung Goog Look, inclusiv notificări, multitasking, ecran de blocare, imagini de fundal, tastatură, teme și multe altele.

Toate aceste personalizări Good Lock sunt posibile prin pluginuri/module care permit personalizarea unei anumite părți a experienței utilizatorului. Aceste module sunt listate în aplicație și trebuie descărcate manual. Deoarece aceste module sunt aplicații în sine, Good Lock vă duce la lista fiecărui modul din Galaxy Store, unde trebuie să apăsați butonul de instalare. Odată instalat, trebuie să reveniți la Good Lock pentru a începe să utilizați modulul. Samsung va aduce în scurt timp cu interfața One UI 6.0 module complet reproiectate în aplicația Good Lock.

Aplicația Good Lock actualizată, modulele pot fi instalate cu o singură atingere

Procesul de instalare a modulelor este un proces inutil de lung de când aplicația a fost lansată pentru prima dată. Acum, cu noua actualizare, compania Samsung rezolvă această problemă, potrivit SamMobile. Cu cea mai recentă actualizare Good Lock, fiecare modul poate fi instalat din cadrul aplicației cu o singură atingere a pictogramei de descărcare.

Magazinul Galaxy nu mai intră în ecuație (cu excepția cazului în care instalați pentru prima dată Good Lock). Toate modulele sunt disponibile ca aplicații separate și le puteți căuta și descărca din Galaxy Store în loc de din Good Lock, dacă doriți. Vedeți pe I❤️Samsung ce este aplicația Good Lock și cum vă poate personaliza telefonul Samsung Galaxy!

Good Lock este o aplicație lansată de Samsung în 2016. Aplicația include o varietate de opțiuni de personalizare, inclusiv tematici, modificări UI și multe altele. Aplicația Samsung Good Lock nu este disponibilă pe Google Play Store.

Puteți descărca noua versiune a aplicației din Galaxy Store. Dacă nu ați încercat încă Good Lock, vă recomandăm să faceți acest lucru, mai ales acum că Good Lock este disponibil pe mai multe piețe. De asemenea, va primi noi funcții de personalizare atunci când Android 14 și One UI 6.0 vor începe să se lanseze la nivel global pentru smartphone-urile Galaxy eligible. De obicei modulele Good Lock primesc o actualizare majoră în fiecare an când este lansată o nouă actualizare a sistemului de operare Android.