Module complet reproiectate pe aplicația Samsung Good Lock 6.0

298
Good Luck
Sursă foto: GizmoChina

Good Lock este o aplicație puternică de personalizare care permite utilizatorilor să își personalizeze dispozitivele Galaxy. Oferă o gamă largă de funcții, inclusiv personalizarea ecranului de blocare, a panoului de notificări și a meniului de aplicații recente. Noua versiune Samsung Good Lock 6.0 vine cu module complet reproiectate, a anunțat compania coreeană.

Acest lucru vine după anunțul recent al funcției Screen Hide ca parte a actualizării OneUI 6.0 beta. Echipa de dezvoltare Samsung spune că Good Lock 6.0 va oferi câteva funcții noi și îmbunătățiri modulelor actuale. Aceste detalii au fost furnizate recent în postarea Samsung Community, potrivit colegilor noștri de la GizmoChina.

Samsung Good Lock 6.0 cu mai multe detalii despre notificări

Aplicația Samsung Good Lock vine cu un buchet complet de funcționalități și instrumente pentru smartphone-urile Galaxy și alte dispozitive. Noua versiune Samsung Good Lock 6.0 va oferi mai multă comoditate utilizatorilor, îmbunătățind în același timp experiența generală a utilizatorului. Aplicația îmbunătățește ecranul de blocare, panoul de notificare, ecranul de pornire și consistența generală. Noua versiune face parte din actualizarea One UI 6.0 beta, spre deosebire de versiunile anterioare. Funcția Good Lock 6.0 Edge Lithting+ nu se va limita la dispozitivele pliabile Galaxy, ci la toate smartphone-urile Galaxy.

Funcția DropShip Ride Together este disponibilă pentru toate smartphone-urile Galaxy, indiferent de OneUI 6.0. Sound Assistant – Asistentul de sunet este folosit pentru a schimba culoarea și tema panoului de volum și vine cu efecte, animații și comenzi adăugate.

Sound Assistant îți îmbunătățește experiența audio pe interfața One UI adăugând o mulțime de funcții ingenioase și utile. Sound Assistant funcționează perfect ca o aplicație autonomă, dar este disponibil și ca modul Good Lock.

Modulul Țara Minunilor – The Wonderland va obține efecte de tranziție suplimentare atunci când treceți de la Always-onDisplay la Lock Screen sau Home Screen. Aplicația NiceCatch pentru generarea jurnalului pentru orice caracteristică este declanșată automat în model. Voua versiune Samsung Good Lock 6.0 va genera mai multe detalii despre orice notificare sau problemă. Există funcții suplimentare menționate de Samsung pentru următoarea iterație a One UI 6.0. Samsung oferă, de asemenea, modificări majore la Dex pentru o utilizare mai convenabilă.

Sperăm că Good Lock se va extinde și mai mult la nivel global

Samsung Good Lock 6.0 va fi lansată cu seria Galaxy S24 și One UI 6.1 în 2024. Unul din cele mai importante lucruri cu viitoarea versiune este că veți putea schimba modul în care funcționează Game Booster pe telefoanele și tabletele Galaxy. Game Booster este o caracteristică care vă îmbunătățește jocurile prin îmbunătățirea performanței și economisirea bateriei, plus că oprește notificările să vă deranjeze în timp ce vă jucați.

Cu noua versiune opțiunile de personalizare LockStar și ClockFace vor fi accesibile direct din aplicația Setări, în loc să fie aplicații separate. Acest lucru va face mai ușor pentru utilizatori să își personalizeze ecranele de blocare și fețele de ceas.

Sperăm că începând de anul viitor Good Lock va fi disponibil în mai multe țări. Samsung a început să-l ofere în câteva locuri anul acesta, dar vom fi cu adevărat fericiți doar atunci când Good Lock va putea fi folosit oriunde Samsung își vinde dispozitivele.