Aplicația Komoot pentru ciclism și drumeții pe seria Galaxy Watch 4

373
seria Galaxy Watch 4
Sursa Foto: via tizenhelp.com

Cu Galaxy Watch 4, aplicația de aventură Komoot a ajuns în Magazinul Play. Anterior, făcea parte din ceasurile bazate pe Tizen OS și nu din Wear OS. Ar putea exista un parteneriat tăcut între Samsung și Komoot pentru a aduce aplicația Komoot exclusiv pentru Wear OS.

Aplicația Komoot este foarte renumită printre aventurieri pentru drumeții în aer liber. Majoritatea utilizatorilor o consideră precisă și fiabilă în zone îndepărtate și orașe noi. Sistemul de operare Wear are City Mapper, Strava, Google Maps și MapMyRun, dar Komoot este cu un pas înaintea concurenței sale. S-a concentrat în totalitate pe caracteristicile de ciclism și drumeții. Deci un alt plus pentru Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic.

Aplicația Komoot disponibilă pe seria Galaxy Watch 4

Aplicația Komoot include tot ce aveți nevoie într-un rucsac. Are un traseu înapoi, locație live, GPS, trasee de drumeții, cele mai bune rute, comunitate online și suplimente premium. Trebuie doar să descărcați aplicația și să o utilizați în timpul drumețiilor în aer liber. Aplicația este deja disponibilă pe smartphone-ul tău, iar acum o poți opera de la încheietura mâinii. Principalul beneficiu al utilizării Komoot pe seria Galaxy Watch 4 este că vă puteți lăsa telefonul acasă. Da, dacă mergi cu varianta LTE, atunci nu trebuie să porți o greutate suplimentară.

În aplicație, puteți folosi drumeții, ciclism, călărie pe pietriș, ciclism montan și alergare, conform TizenHelp. Cu fiecare activitate, este ușor să-ți cartografiezi propriile trasee pentru a găsi drumul de întoarcere. Mai mult, utilizatorii noi își pot crea propriile rute pentru următoarea călătorie în aceeași locație. Comunitatea online Komoot vă va ajuta să discutați totul despre următoarele călătorii. Este un loc bun pentru a citi poveștile și experiențele exploratorilor.

Komoot este o aplicație de navigare și planificare a rutelor care permite utilizatorilor să-și creeze rute în funcție de tipul și abilitățile de călătorie. A fost lansată în 2010, are sediul în Postdam, Germania și este disponibilă pe Android și iOS.

Echipa de experți te va ajuta întotdeauna în aventura ta în aer liber sau atunci când ai nevoie cu adevărat de un asistent. Pasionații de aer liber vă vor ghida pe tot parcursul călătoriei. Aplicația vă va permite, de asemenea, să sincronizați toate datele cu alte dispozitive, inclusiv cu ceasurile inteligente. Aplicația Komoot este disponibilă în Magazinul Play pentru Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic. Cele mai multe dintre funcțiile sale sunt gratuite, deși puteți utiliza și funcțiile premium.