Aplicația Peloton vine pe ceasurile Samsung Galaxy Watch cu Wear OS 3

185
Aplicatia Peloton vine pe ceasurile Samsung Galaxy Watch
Sursa foto: androidcentral.com

Aplicația Peloton vă monitorizează ritmul cardiac în timpul antrenamentului, dar nu poate face mult mai mult decât atât pentru moment. Deocamdată, aplicația are doar câteva funcții, printre ele monitorizarea ritmului cardiac. Cu toate acestea, este cu mult sub ceea ce oferă în prezent utilizatorilor omologul său Apple Watch.

Ceasurile inteligente Wear OS trebuie privite ca dispozitive portabile axate pe fitness, mai presus de orice, pentru a concura cu Apple Watch. Astfel suportul extins pentru aplicații terță parte este întotdeauna o dezvoltare binevenită, potrivit AndroidCentral. Cea mai recentă companie de fitness care a lansat suport pentru Wear OS este Peloton.

Aplicația Peloton vine pe ceasurile cu Wear OS 3

În interiorul aplicației Peloton veți găsi alergare în interior/ în aer liber, alergare pe bandă, antrenament de forță, yoga, HIIT, meditație, mers pe jos și mai multe exerciții. Urmărirea inimii este posibilă cu o singură atingere, dar mersul cu bicicleta nu este posibil în această versiune. Ciclismul ar fi putut fi rezervat pentru următoarea actualizare a aplicației. Multe dintre cele amintite le găsim și în Samsung Health.

Peloton a lansat o aplicație digitală pentru ceasurile inteligente Wear OS 3, inclusiv Google Pixel Watch, Montblanc Summit 3, seria Samsung Galaxy Watch 4 și seria Galaxy Watch 5. Sosirea aplicației pe Wear OS a fost așteptată de mai mult timp, Peloton fiind de multă vreme pe ceasurile inteligente Apple Watch.

Peloton Interactive este o companie americană de echipamente de antrenament și media cu sediul în New York City. A fost fondată în 2012. Principalele produse Peloton sunt bicicletele staționare și benzile de alergare conectate la internet.

Aplicația este disponibilă pentru descărcare prin Magazinul Google Play, deși nu acceptă anumite țări. La fel ca majoritatea aplicațiilor de fitness, aplicația Peloton funcționează pentru a vă urmări valorile de sănătate, cum ar fi ritmul cardiac. Afișează aceste informații într-o interfață asemănătoare unui ceas. În plus, aplicația afișează date despre ritmul și antrenamentele dvs. chiar pe încheietura mâinii.

Dincolo de asta, nu prea poate face mare lucru. De exemplu, în prezent, aplicația nu poate iniția un antrenament pe oricare dintre cele mai bune ceasuri inteligente Android. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă bazați pe un smartphone asociat. De asemenea, nu există nicio modalitate de a vă asocia ceasul Wear OS cu o bicicletă Peloton în acest moment, spre deosebire de ceea ce puteți face cu Apple Watch.