Aplicația Samsung Wallet este acum disponibilă pentru descărcare

419
Aplicatia Samsung Wallet este acum disponibila pentru descărcare
Sursa foto: sammobile.com

La începutul acestei săptămâni Samsung a anunțat un nou serviciu numit Samsung Wallet – Portofelul Samsung. Acesta combină toate caracteristicile cunoscute utilizatorilor din aplicațiile Samsung Pass și Samsung Pay. Acum, aplicația Samsung Wallet este disponibilă pentru descărcare din Galaxy Store în anumite țări.

Dacă aveți un smartphone compatibil Samsung Pay care rulează Android 9 sau o versiune ulterioară și dacă locuiți în oricare dintre cele șapte țări — Franța, Germania, Italia, Spania, Coreea de Sud, Regatul Unit și SUA – unde aplicația este disponibilă, puteți descărca aplicația Samsung Wallet din Galaxy Store.

Aplicația Samsung Wallet protejată de Samsung Knox

Această nouă aplicație Samsung Wallet vă poate stoca biletele de îmbarcare; cardurile de credit; cardurile de debit; cheile digitale (mașină și casă); carduri cadou; carduri de sănătate; parole de conectare; și carduri de membru. De asemenea, prin integrarea cu Samsung Blockchain Wallet vă puteți monitoriza cu ușurință criptomonedele. Toate datele sunt stocate în siguranță, datorită Samsung Knox și pot fi accesate prin biometrie.

Mai târziu în acest an, Samsung Wallet va începe, de asemenea, să accepte ID-uri oficiale, cum ar fi permisele de conducere și ID-urile studenților. Acest serviciu va fi disponibil doar pentru anumite tipuri de identificare, instituții și școli, potrivit SamMobile. Detaliile pentru aceste servicii pot varia în funcție de piață și pot fi modificate de compania Samsung.

Numele Samsung Knox este inspirat de la Fort Knox. Este o bază militară a armatei SUA situată în Kentucky, considerată cea mai sigură locație din SUA. Fort Knox a fost numit în onoarea lui Henry Knox, părinte fondator al Statelor Unite.

Protecțiile Samsung Knox includ recunoașterea amprentelor digitale și criptarea, care ajută la protejarea datelor sensibile ale utilizatorilor. În acest fel numai proprietarii de dispozitive pot accesa informațiile lor importante. Împreună cu Samsung Knox, anumite articole sensibile cheie din Samsung Wallet sunt stocate într-un mediu izolat – Elementul SecurizatSecure Element încorporat (eSE). Acesta ajută la protejarea împotriva piratarii digitale și fizice.