Aplicația Samsung Wallet va fi disponibilă pe noi piețe

237
Samsung Wallet
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat ieri că aplicația Samsung Wallet va fi disponibilă pe opt noi piețe de la sfârșitul lunii ianuarie. Este vorba despre Australia, Brazilia, Canada, Hong Kong, India, Malaezia, Singapore și Taiwan. Momentul exact și disponibilitatea actualizărilor pe aceste piețe pot varia în funcție de utilizator și de piață.

Samsung Wallet este o aplicație sigură, accesibilă oriunde, pentru a organiza și utiliza în mod convenabil elementele esențiale de zi cu zi. Acum, mai mulți utilizatori Galaxy se pot bucura de o experiență Samsung Wallet rapidă, ușoară și sigură, potrivit Samsung Newsroom. Vedeți pe I❤️Samsung ce diferențe sunt între Samsung Wallet și Google Wallet!

Aplicația Samsung Wallet va fi disponibilă în 29 de țări

„Când Samsung a lansat aplicația Samsung Wallet anul trecut, ne-am angajat să construim experiența prin parteneriate deschise cu furnizorii noștri de afaceri și servicii și să asigurăm accesul la platformă pentru cât mai mulți oameni posibil”. A declarat Jeanie Han, EVP și șeful echipei Digital Wallet la Mobile eXperience Business, Samsung Electronics. „În ultimele câteva luni, am muncit pentru a extinde disponibilitatea portofelului Samsung. Acum platforma ajunge la mai mulți utilizatori potențiali”.

Anul trecut, Samsung a lansat Samsung Wallet și și-a extins serviciile în 21 de țări. Platforma Samsung a fost lansată în Bahrain, China, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Italia, Kazahstan, Coreea, Kuweit și Norvegia. În Oman, Qatar, Africa de Sud, Spania, Suedia, Elveția, Vietnam, Emiratele Arabe Unite, UK și SUA mai este disponibil portofelul Samsung. Compania Samsung colaborează cu mai mulți parteneri și dezvoltatori pentru a extinde în continuare Samsung Wallet.

Suedia are ~57% din suprafață împădurită. Asta înseamnă 23 de milioane de hectare, o suprafață echivalentă cu UK. Suedia este una dintre cele mai verzi țări din lume. Ponderea populației urbane în Suedia este de 88%.

Aplicația Samsung Wallet – Portofel Samsung vă permite să vă stocați cardurile de credit/debit și să efectuați plăți în siguranță. Totul este la fel cum ați procedat cu Samsung Pay. În plus, puteți stoca carduri de membru, de fidelitate, carduri cadou, precum și copii digitale ale certificatului dvs. de vaccinare, bilete de avion, bilete de film, cărți de identitate, permise de sănătate, date despre criptomonede și multe altele. Vedeți pe I❤️Samsung cum să configurați și să utilizați Samsung Wallet!

Indiferent de locul în care locuiți, protejarea datelor și informațiilor dvs. personale este vitală. Samsung Wallet face mai mult decât atât pentru a vă proteja datele, stocându-le într-un mediu sigur, unde sunt protejate de programe malware și alte amenințări potențiale.