Aplicația SoundCloud disponibilă pentru Galaxy Watch 4 și Watch 5

185
Aplicația SoundCloud
Sursa Foto: via tizenhelp.com

După Spotify și YouTube Music, a apărut încă o aplicație populară de streaming de muzică în ceasurile Wear OS. Aplicația SoundCloud este acum disponibilă pentru ceasurile inteligente din seria Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 5. Nu se limitează la versiunea Wear OS 3, în schimb, toți utilizatorii Wear OS 2, precum și alte ceasuri Wear OS, îl acceptă.

Aplicația SoundCloud include toate funcțiile în aplicația smartwatch, chiar dacă ceasul are un ecran mic. Cu aplicația, puteți transmite și asculta muzică din diferite genuri, potrivit colegilor noștri de le TizenHelp. De asemenea, utilizatorii pot salva fișierele muzicale în modul offline pentru a le bucura în zone îndepărtate. Vă permite să partajați muzica cu alți utilizatori și să o primiți de la alții pe seria Galaxy Watch 5 și seria Galaxy Watch 4.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Galaxy Watch 4 și Watch 5 primesc aplicația SoundCloud

Interfața UI este curată și simplă pentru o navigare ușoară. În centru, veți găsi redarea următoare/redarea anterioară, butonul redare/pauză și numele muzicii în partea de sus. Pe partea de jos, are controlul sunetului și un buton favorit.

A doua filă oferă o listă de redare, o bibliotecă de muzică preferată, istoric de ascultare și setări. Acestea sunt singurele opțiuni disponibile în aplicația SoundCloud. Mai multe funcții și interfață avansată pot apărea în următoarele câteva actualizări ale aplicației.

SoundCloud este o platformă de distribuire audio online unde utilizatorii pot colabora, promova și distribui proiecte muzicale originale. A fost lansată în 2007 și are sediul la Berlin, Germania. SoundCloud are aproximativ 80 de milioane de utilizatori (2022).

Deocamdată, aplicația SoundCloud este disponibilă doar pentru testerii Beta. Dacă doriți să o utilizați înaintea altora, atunci puteți participa la programul beta și îl puteți descărca. Aplicația acceptă Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 5, Fossil Gen 6 și alte ceasuri cu Wear OS.

După înscrierea în programul beta, ar trebui să puteți descărca aplicația SoundCloud pentru Wear OS din Magazinul Play pe ceasul inteligent. După instalare, va trebui să vă conectați la contul SoundCloud pentru a începe redarea de muzică. Puteți face asta fie prin telefon, fie prin web. După ce v-ați conectat, aplicația va afișa interfața de utilizare de redare. Are un buton de redare/pauză cu o bară de progres stilizată în jurul său, butoane pentru piesa următoare/anterioară, un buton pentru a schimba dispozitivul de ieșire sau pentru a regla volumul și un buton de like.

Deoarece aplicația SoundCloud pentru Wear OS este în prezent în versiune beta, este posibil să întâmpinați unele probleme în timp ce o utilizați pe ceasul inteligent. Cu toate acestea, ne așteptăm ca SoundCloud să rezolve toate problemele la timp pentru lansarea stabilă.