Aplicația Strava două luni gratuit pentru utilizatorii seriei Galaxy Watch 4

438
Aplicatia Strava doua luni gratuit pentru utilizatorii seriei Galaxy Watch 4
Sursa Foto: prin intermediul tizenhelp.com

Samsung a lansat o actualizare majoră de firmware pentru noua sa serie Galaxy Watch 4. Noua versiune aduce o mulțime de funcții noi, inclusiv fețe noi de ceas, suport GIF, noi comenzi prin gesturi și detectarea îmbunătățită a căderilor. Ei bine, nu aceste sunt singurele lucruri care vor înveseli utilizatorii de Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic. Aplicația Strava va fi disponibilă gratuit două luni.

Samsung și Strava au convenit pentru a oferi o perioadă de încercare gratuită de două luni a funcțiilor premium pentru utilizatorii Galaxy Watch. Utilizatorii noi și existenți ai Galaxy Watch care au instalat aplicația Strava pot beneficia de ofertă pentru următoarele două luni.

Aplicația Strava gratuit două luni pe seria Galaxy Watch 4

Cea mai bună parte a acestei oferte este că a devenit disponibilă pentru toate dispozitivele din seria Galaxy Watch. Împreună cu seria Galaxy Watch 4, utilizatorii modelelor Galaxy Watch, Watch Active, Active 2 și Galaxy Watch 3 pot beneficia de abonamentul premium al acestei aplicații de fitness. Aplicația Strava este deja disponibilă în Galaxy Store de la Galaxy Watch din 2018, deci este posibil să o fi folosit deja înainte.

Pentru a obține un abonament gratuit, ar trebui să vizitați pagina de site promo.strava.com/Samsung și să începeți perioada de încercare gratuită. Este aplicabil atât pentru utilizatorii noi, cât și pentru cei existenți, care nu au folosit niciodată abonamente plătite.

Strava este o rețea socială bazată pe GPS și internet pentru activități sportive. În limba suedeză „Sträva înseamnă „a te strădui să faci ceva fără încetare” sau „efort”. Strava a fost lansată în 2009 și are sediul în San Francisco.

Clienții existenți, dacă au avut deja perioade de încercare gratuită, nu sunt eligibili pentru această ofertă. Dacă v-ați abonat o singură dată la o încercare gratuită înainte, atunci puteți încerca și pe aceasta. Vedeți pe I❤️Samsung cum să folosiți Strava pe Galaxy Watch 3, Watch Active & Active 2!

Utilizatorii seriei Galaxy Watch 4 pot descărca aplicația din Magazin Play pentru Wear OS, potrivit TizenHelp. Toți ceilalți utilizatori pot descărca aplicația Strava din Galaxy Store.