5 aplicații Samsung excelente pentru toți utilizatorii de Android

298
5 aplicatii Samsung excelente pentru utilizatorii de Android
Sursa Foto: Karlis Dambrans/Shutterstock

Aplicațiile de pe telefoanele noaste le folosim frecvent în fiecare zi, de exemplu aplicația Samsung Health sau Samsung Internet sunt printre cele mai folosite. Au depășit cu mult un milliard de descărcări din Play Store. Dar Samsung produce o mulțime de aplicații Android, mai amintim aici Samsung Smart Switch, Samsung PEUP și Samsung SmartThings. Sunt cinci aplicații Samsung pe care chiar și utilizatorii non-Samsung ar trebui să înceapă să le folosească.

Deși Samsung este în mod tradițional o companie de hardware, investițiile sale consistente în software din ultimii ani au transformat aplicațiile și serviciile sale în alternative demne față de standardele stabilite din industrie. În timp ce unele aplicații Samsung sunt exclusive pentru cei cu un dispozitiv Galaxy, altele sunt disponibile pentru toți utilizatorii de Android. În acest ghid, via Makeuseof, vom detalia cinci aplicații Samsung de top pe care fiecare utilizator de Android ar trebui să le descarce.

Samsung Internet, unul dintre cele mai bune browsere Android

1. Samsung Internet. Este tabloul de bord de confidențialitate pentru navigarea pe internet Samsung. Samsung Internet este de departe unul dintre cele mai bune, dacă nu cel mai bun, browser Android existente. Samsung Internet este foarte ușor de utilizat și vine cu o mulțime de opțiuni de personalizare.

Unele dintre cele mai bune funcții de pe Samsung Internet includ:

  • Bara de instrumente. Luați acțiuni rapide atunci când navigați pe web cu o utilizare ușoară cu o singură mână. Accesați și personalizați până la 30 de butoane din lista de meniu.
  • Bara de adrese personalizabilă. Creșteți accesibilitatea schimbând poziția barei de adrese în partea de jos a ecranului.
  • Tabloul de bord de confidențialitate. Vedeți un rezumat săptămânal al trackerelor blocate. Împiedicați site-urile web să vadă istoricul browserului dvs. Blocați ferestrele pop-up și descărcările automate și primiți avertismente despre site-urile dăunătoare.
  • Mod secret. O versiune mai puternică a modului Incognito, puteți bloca modul secret cu o parolă sau amprentă pentru a vă securiza filele private și pentru a împiedica descărcările private, cum ar fi imagini, videoclipuri, sunet și documente, să nu fie descoperite în afara modului secret.
  • Asistent video. Un player video încorporat cu comenzi intuitive bazate pe gesturi pentru a înlocui playerul video nativ al unui site terță parte.

Browserul vine preinstalat pe toate dispozitivele Galaxy și este setat ca opțiune implicită de la început. Cu toate acestea, dacă dețineți un dispozitiv de la un alt producător, puteți obține cu ușurință browserul din Magazinul Play.

O aplicație foarte bună pentru transfer de date

2. Samsung Smart Switch. Una dintre cele mai mari dureri cu care se confruntă utilizatorii de smartphone-uri este transferul de date. Deși există o multitudine de aplicații care îndeplinesc aceeași funcție, multe dintre ele sunt fie teribil de lente, fie nesigure, fie ambele. Din păcate, este foarte frecvent să vezi oameni care își pierd datele prețioase atunci când își transferă fișierele de pe un dispozitiv vechi pe unul nou.

De departe, Smart Switch este una dintre cele mai mune aplicații Samsung. Este rapidă, fiabilă, are o interfață de utilizare ușor de utilizat și nu dăunează calității imaginilor sau videoclipurilor dvs. în timpul transferului. Puteți alege să transferați fișiere fără fir sau printr-un cablu USB; acesta din urmă este puțin mai sigur (și mai rapid), deoarece nu are fluctuații de rețea.

Puteți utiliza Samsung Smart Switch pentru a transfera orice, inclusiv media, jurnalele de apeluri, contacte, mesaje, date din calendar, aplicații descărcate, conturi de utilizator, documente și multe altele. Poate transfera fișiere între Android, iOS și Windows.

Samsung Health: cea mai folosită dintre aplicațiile Samsung

3. Samsung Health. Samsung Health este o aplicație de fitness care vă înregistrează antrenamentul, somnul și aportul de calorii. Este aplicația prestabilită de antrenament pentru ceasurile Galaxy și vine cu o gamă largă de funcții pentru a vă ajuta să vă gestionați mai bine sănătatea și să vă vizualizați progresul.

Puteți să vă stabiliți obiectivele de fitness, să provocați prietenii și chiar să participați la provocări globale de fitness. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă pune în formă, puteți viziona și videoclipuri realizate de experți în fitness. Videoclipurile acoperă subiecte precum pierderea în greutate, creșterea mușchilor, fitness pentru femei, antrenament de anduranță, mindfulness, alergare și multe altele.

Aplicația are o interfață de utilizare ușor de utilizat, care funcționează bine atât pentru începători, cât și pentru entuziaști. Puteți vedea un rezumat săptămânal al activităților, dietei, somnului și multe altele. Pentru fiecare etapă pe care o atingeți, câștigați o insignă pentru a vă aminti cât de departe ați parcurs în călătoria dvs. de fitness.

Samsung SmartThings: monitorizați toate dispozitivele inteligente

4. Samsung SmartThings. SmartThings este o aplicație centralizată de automatizare a locuinței, all-in-one, care vă permite să sincronizați, să controlați și să monitorizați toate dispozitivele dvs. inteligente de acasă simultan. Puteți folosi Samsung SmartThings pentru a automatiza luminile, a schimba temperatura, a încuia și debloca ușile, a opri prizele electrice, a controla aparatele, a monitoriza fluxul unei camere de securitate, a urmări consumul de energie și multe altele.

Deși configurarea casei tale inteligente nu este tocmai ușoară, acum este puțin mai simplă datorită celei mai recente actualizări a aplicației SmartThings, care a adus o nouă interfață de utilizare nouă, câteva funcții noi și un suport sporit pentru mai multe dispozitive inteligente.

Rețineți că nu trebuie neapărat să dețineți dispozitive și aparate fabricate de Samsung pentru a putea folosi aplicația SmartThings. Serviciul va funcționa la fel de bine în casa dvs. atâta timp cât aveți produse de la mărci acceptate ale ecosistemului SmartThings. Cu toate acestea, veți avea nevoie de un cont Samsung pentru a vă configura sistemul SmartThings.

Dă frâu liber creativității cu Samsung PENUP

5. Samsung PENUP. Unele telefoane Samsung vin cu un S Pen încorporat în corp, care permite utilizatorilor să creeze lucrări de artă mai bune și mai detaliate. Ultimul exemplu – Samsung Galaxy S22 Ultra. Dar nu aveți neapărat nevoie de un S Pen în acest scop; dacă se întâmplă să dețineți un stylus terță parte și doriți să creați niște lucrări de artă frumoase sau să vă exersați abilitățile de desen, Samsung PENUP este un loc minunat pentru a începe.

Este o platformă de rețea socială creată pentru reclame, în care puteți să creați și să partajați opere originale. De asemenea, puteți să participați la evenimente și provocări, să vizualizați lucrări de artă populare, să urmăriți creațiile preferate și să interacționați cu ele prin comentarii. Deși există și alte instrumente pentru schițe, ceea ce face ca Samsung PENUP să fie special este accentul pus pe interacțiunile comunității.

Dacă sunteți începător și doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de desen, puteți face acest lucru prin Desen live, care vă arată un interval de timp al unei schițe realizate de un coleg de creație și vă permite să o urmăriți pentru a învăța culorile și pensulele folosite. De asemenea, puteți utiliza aplicația ca o carte de colorat și puteți vedea ce alte reclame au realizat folosind șabloanele.

Îmbunătățiți-vă stilul de viață cu aceste aplicații Samsung

Multe aplicații Samsung sunt destul de subestimate pentru funcțiile pe care le oferă. Fie că sunteți în căutarea unui nou browser pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare pe web, a unei aplicații de fitness mai competentă sau doar a unui instrument care să vă elibereze imaginația, aceste aplicații Samsung de mai sus vă vor ajuta.

Unele dintre aceste aplicații ar putea funcționa puțin mai bine pe dispozitivele Samsung Galaxy, dar chiar dacă aveți un dispozitiv de la un alt producător, acestea merită cu siguranță verificate. Și partea cea mai bună? Toate aplicațiile sunt complet gratuite și nu vin cu niciun plan de abonament enervant.