Samsung posibil să aducă AR Emoji la Galaxy S8 și Note 8

1355

Există indicii că Samsung vrea să aducă AR Emoji de la Galaxy S9 și Note 9 la Samsung Galaxy S8 și Note 8. O bucurie pentru utilizatorii acestor modele de top lansate în 2017 care pot beneficia de noua caracteristică Samsung. Caracteristica My Emoji permite utilizatorilor să se transforme în emoji-uri animate pe care apoi le pot partaja în mesaje sau în rețelele sociale.

Versiunea Samsung AR Emoji nu utilizează un hardware special. Aceasta înseamnă că AR Emoji poate fi compatibilă cu dispozitivele Samsung mai vechi. Recent, o serie de alte caracteristici aflate pe Galaxy S9 au ajuns pe Galaxy S8 / S8+ și Galaxy Note 8. Printre altele rotirea ecranului de pe ecranul de start și abilitatea de a seta imagini de fundal video. Este posibil ca în această listă să se adauge o altă nouă funcței: AR Emoji. Conform AndroidAuthority aceasta pare să sugereze apariția aplicației pe Samsung Galaxy S8 și Note 8.

Unii utilizatori au descoperit că pot instala My Emoji Maker pe Note 8.

Un utilizator Reddit a observat că aplicația My Emoji Maker era disponibilă pentru Note 8 din magazinul Samsung Galaxy Apps. Apoi mai mulți utilizatori care au descoperit că pot instala aplicația My Emoji Maker pe Note 8. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, odată descărcată aplicația nu poate fi deschisă. Aceasta este aplicația prin care AR Emoji poate fi adăugată la cameră. Potrivit site-ului GalaxyClub, alți utilizatori au descoperit că acest lucru este posibil – nu numai pe Note 8, ci și pe Galaxy S8.

Nu veți găsi acest lucru când căutați aplicația My Emoji Maker în aplicațiile Galaxy. Cu toate acestea, dacă atingeți Aplicațiile mele în setările Galaxy Apps – cele trei puncte în partea dreaptă sus – urmat de Actualizare, My Emoji Maker este în listă. Aplicația a fost actualizată pe 6 septembrie.

GalaxyClub este un blog olandez independent. Publică informații de ultimă oră din domeniul telefoniei mobile în special despre telefoanele și tabletele Samsung. Este un site web serios și bine informat, un instrument de comparare a caracteristicilor și prețurilor telefoanelor și tabletelor Galaxy. GalaxyClub nu este afiliat Samsung.

Vă reamintim că aplicația Ar Emoji nu a venit cu Samsung Galaxy S8 / S8+ nici cu Galaxy Note 8. Nu știm momentan dacă și când va ajunge AR Emoji pe aceste două telefoane, este posibil la actualizarea din luna următoare. Există șansa ca opțiunea să poată fi activată cu o versiune de firmware nouă. În cele din urmă, așteptăm actualizarea viitoare care va apărea în următoarele săptămâni pe ambele telefoane.