Armor Skin și Armor Layer pentru viitoarele pliabile Samsung

397
Armor Skin si Armor Layer pentru viitoarele pliabile Samsung
Sursa Foto: letsgodigital.org

Pe măsură ce timpul trece, devine totul din ce în ce mai clar despre viitoarele telefoane pliabile de la Samsung. În jurul lunii iulie 2021, Samsung va organiza un eveniment Galaxy Unpacked, unde vor fi anunțate Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Se pare că de data aceasta Samsung va acorda o atenție suplimentară durabilității acestor dispozitive. Samsung dezvoltă un nou cadru durabil, cu Armor Skin și Armor Layer, presupunem pentru Galaxy Z Flip 3 și Z Fold 3.

Luna trecută, am scris despre două aplicații de marcă de la Samsung Electronics. Se referea la denumirile Armor Frame și Pro Shield. Din descrierea acestora am aflat că se referă la un nou tip cadru / ramă laterală pentru un smartphone și / sau un smartwatch. După ce aceste cereri de brevete au fost depuse în Coreea, Europa și SUA, Samsung a înregistrat acum aceleași nume și în Australia și Mexic. Dar Samsung nu se oprește aici. Acum gigantul tech a înregistrat încă două mărci comerciale noi, care par a fi legate de aplicațiile menționate anterior. Este vorba despre Armor Skin și Armor Layer.

Armor Skin și Armor Layer pentru smartphone-uri și smartwatch-uri

În 29 și 30 aprilie 2021, Samsung Electronics a depus două cereri de marcă comercială la EUIPO și la agenția australiană de proprietate intelectuală „IP Australia”. Aceste cereri sunt pentru numele: „Armor Skin” și „Armor Layer”. Ambele aplicații sunt încadrate în clasa 9, cu descrierea: „Smartphone-uri; Rame pentru smartphone; Ceasuri inteligente; Rame smartwatch”.

Probabil că Armor Skin (piele de armură) și Armor Layer (strat de armură) fac parte din Armor Frame. Acestea sunt menite să facă întregul cadru, de telefon sau ceas, extrem de robust și rezistent la cădere, conform LetsGoDigital. „Pro Shield” ar putea fi omologul „Ceramic Shield”, pe care Apple l-a introdus în momentul lansării seriei iPhone 12 pentru a face ecranul noilor modele de iPhone 4x mai rezistent la zgârieturi. În orice caz, este posibil ca Armor Frame să fie un cadru extrem de puternic. Ne așteptăm să fie mai ușor și mai subțire decât cadrul din aluminiu utilizat în prezent pe smartphone-urile Samsung premium.

IP Australia este o agenție a Departamentului de Industrie, Inovare și Știință. IP Australia administrează drepturile de proprietate intelectuală și legislația privind brevetele, mărcile comerciale, desenele și modelele înregistrate și drepturile cultivatorilor de plante din Australia.

Deocamdată, rămâne să speculăm care smartphone-uri Samsung vor fi primele care vor avea un Armor Frame. Este, de asemenea, posibil ca Armour Frame să vină în combinație cu Armor Skin și Armor Layer. Cu toate acestea, putem face deja o predicție cu jumătate de gură. În cele din urmă, Samsung a lansat deja o colecție extinsă de smartphone-uri anul acesta. Pe lângă seria Galaxy S21, au fost lansate și diverse smartphone-uri din seria A, inclusiv Galaxy A52 și A72.

Posibil noile rame pe Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3

În mod normal, Samsung lansează un nou smartphone Galaxy Note în a doua jumătate a anului. Cu toate acestea, acest telefon high-end nu mai este așteptat anul acesta. În schimb, Samsung va acorda o atenție suplimentară smartphone-urilor sale pliabile anul acesta. În mod logic, cadrul îmbunătățit va fi utilizat mai întâi cu telefoanele pliabile așteptate, Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Nu este prima data când Samsung înregistrează un nou nume cu puțin timp înaintea lansării unui dispozitiv.

În plus, există posibilitatea ca Samsung să dorească să folosească și o tehnologie similară pentru ceasurile sale inteligente. Samsung Galaxy Watch 4 este așteptat în a doua jumătate a anului 2021. Cu toate acestea, nu știm dacă acest ceas inteligent va avea și un cadru cu noul nume recent înregistrat.

Este remarcabil faptul că aplicațiile pentru Armor Skin, Armor Layer și Pro Shield menționează toate un cadru de smartphone și de smartwatch. Cu toate acestea, acest lucru nu se aplică la Armor Frame, această cerere menționează doar „smartphone-uri, cadre pentru smartphone-uri”. Este posibil ca întregul cadru al smartphone-urilor să fie revizuit, în timp ce ceasurile inteligente să fie prevăzute doar cu un strat suplimentar rezistent la zgârieturi.

SURSĂLetsgoDigital