Tot ce știm despre viitorul smartwatch Samsung Galaxy Watch 4

1518
Tot ce stim despre viitorul Samsung Galaxy Watch 4
Sursa Foto: via Google.com

Samsung Galaxy Watch 3 este un smartwatch superb, unul de rang înalt printre cele mai bune ceasuri inteligente de pe piață. Nu putem decât să fim încântați când vedem că Samsung îi va face o continuare acestuia. Compania lucrează deja la Samsung Galaxy Watch 4 și sperăm că îl vom vedea în această vară.

Au început deja să apară informații și zvonuri despre următorul ceas inteligent Samsung de top. Le veți găsi pe toate mai jos. Apoi, mai jos, veți găsi și ce vrem să vedem nou pe Samsung Galaxy Watch 4. Sigur acestea sunt dorințele noastre, dar și unele cerințe ale utilizatorilor de smartwatch-uri Samsung.

De la funcții care lucrează efectiv din prima zi până la aplicații mai multe, există lucruri care ar putea fi îmbunătățite pentru următorul ceas inteligent Samsung. Există destule lucruri care ne-am dori să le fie mai bune decât pe Samsung Galaxy Watch 3. Am inclus și o presupunere, via TechRadar, privind momentul în care va apărea Samsung Galaxy Watch 4 și cât ar putea costa.

Samsung Galaxy Watch 4 posibil cu Wear OS în loc de Tizen OS

Samsung Galaxy Watch 3 a fost anunțat pe 21 august 2020. Nu a existat un Galaxy Watch 2, dar Samsung Galaxy Watch Active 2 a fost anunțat pe 5 august 2019. Modelul original Samsung Galaxy Watch original a fost lansat pe 9 august 2018. Având în vedere toate acestea, ați crede că Samsung Galaxy Watch 4 va fi anunțat în luna august a acestui an. Cu toate acestea, ultimele zvonuri care au apărut pe web sugerează că va avea loc în al doilea trimestru al anului 2021, deci mai, iunie sau iulie.

Oricând va fi anunțat, probabil vor mai dura încă două săptămâni de atunci până când va fi lansat la vânzare. Astfel ne așteptăm să vedem pe Samsung Galaxy Watch 4 la încheietura mâinii înainte de sfârșitul lunii august.

Numele lunii august vine de la numele primului împărat roman, Cezar August. Luna are 31 de zile, pentru că Cezar August a dorit ca luna august să aibă tot atâtea zile câte are luna lui Iulius Cezar, iulie.

În ceea ce privește prețul lui Samsung Galaxy Watch 4, nu există nici informații nici zvonuri în această privință. Ar putea avea un preț similar cu Samsung Galaxy Watch 3, care costă în jur de 450 de euro pentru modelul de 41 mm și ceva mai mult pentru modelul de 45 mm. Prețul va fi și mai mare, în ambele cazuri, dacă doriți conectivitate LTE.

Au fost zvonuri că Samsung Galaxy Watch 4 ar putea rula Wear OS mai degrabă decât Tizen. Acest lucru vine de la Ice Universe (un leaker cu o experiență decentă) care susține că „noul ceas” Samsung va trece la Android (probabil presupunând Wear OS).

Ce știm despre viitorul smartwatch Samsung

Sunt informații că Galaxy Watch 4 va avea un design similar cu predecesorul său, conform TechRadar. Va avea un cadru rotativ și va fi disponibil în aceleași culori ca modelele „Galaxy Z din 2021„. Dar, aceste zvonuri nu sunt sigure, atât pentru că niciun model Galaxy Z nu a fost lansat în acest an și pentru că nu este clar ce culori vor avea Fold 3 și Flip 3. Cu toate acestea, culorile pentru aceste telefoane includ negru și verde pentru Fold 3 și negru, bej, verde și violet deschis pentru Flip 3. Poate pe viitorul smartwatch Samsung vor regăsi și unele dintre aceste culori.

Sunt informații că un viitor smartwatch Galaxy va avea un glucometru, pentru măsurarea glicemiei purtătorului. Nu este clar dacă acest lucru se referă la Galaxy Watch 4 sau Galaxy Watch Active 3 sau la ambele.

Dincolo de toate acestea, există câteva lucruri pe care le putem prezice. Pe baza modelelor anterioare, este posibil ca Galaxy Watch 4 să fie disponibil în două dimensiuni. Opțional vine cu LTE și, în toate cazurile, cu un monitor de ritm cardiac, ECG, GPS și un ecran AMOLED. Sigur va avea o varietate de funcții de urmărire a activităților, la pachet cu un rating IP68 pentru înot.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Linkurile de pe site vă duc direct furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Pe cât de excelent este Samsung Galaxy Watch 3, există întotdeauna spațiu de îmbunătățit și credem că Samsung ar face bine să înceapă cu următoarele cinci lucruri.

Durată mai mare a bateriei și preț mai mic pe Watch 4

1. Durată mai bună de viață a bateriei. Durata de viață a bateriei este o problemă cu multe dispozitive inteligente, iar Samsung Galaxy Watch 3 nu face excepție. Deși bateria sa este relative bună, are nevoie de încărcare la fiecare trei zile. Mai rău, capacitatea bateriei și durata de viață pe care o oferă sunt ambele mai mici față de Samsung Galaxy Watch original. Așa că pentru Samsung Galaxy Watch 4 vrem să vedem o baterie care poate merge cel puțin cinci zile între încărcări.

Se pare că Galaxy Watch 4 (41 mm) va avea la bord o baterie de 240mAh, în timp ce modelul de 45 mm o baterie de 350mAh. Galaxy Watch 3 în varianta de 41 mm are o baterie de 247mAh în timp ce versiunea de 45 mm folosește una de 340mAh. Acest lucru ar putea fi dificil, păstrând în același timp portabilul subțire, dar dacă o companie o poate face, atunci Samsung este una dintre acestea.

2. Un preț mai mic. Cu un preț de pornire de aproximativ 460 de euro pentru modelul de 41 mm și un preț de aproximativ 530 de euro pentru modelul de 45 mm cu LTE, Samsung Galaxy Watch 3 este departe de a fi ieftin. De fapt, prețul său de pornire este mai mare decât cel al unui Apple Watch 6 în multe regiuni, ceea ce pare excesiv.

Deci, pentru Samsung Galaxy Watch 4 vrem un preț de pornire mai mic. Sau mult mai în concordanță cu Galaxy Watch original, care a început de la 320 de euro. Deși sperăm că Samsung nu va continua să crească prețul.

ECG și SpO2 din cutie, mai multe aplicații și mai mult RAM

3. ECG și SpO2 scoase din cutie și mai multe aplicații. Nu toate funcțiile de fitness ale Galaxy Watch 3 erau active inițial. Galaxy Watch 3 este plin de caracteristici de sănătate, inclusiv un ECG (electrocardiogramă), monitorizarea tensiunii arteriale și un monitor SpO2. Dar niciuna dintre acestea nu a fost disponibilă în toate regiunile la lansare.

Acest lucru se datorează faptului că aceste caracteristici trebuie certificate de către organismele de reglementare locale înainte de activare. A fost păcat să avem un produs premium în care multe dintre funcțiile pentru care s-a făcut publicitate nu funcționau inițial. Deci, pentru Samsung Galaxy Watch 4 dorim ca aceste caracteristici să fie în continuare incluse și active din prima zi.

4. Mai multe aplicații. Pentru portabilele sale Samsung folosește Tizen OS, mai degrabă decât Wear OS. Acest lucru nu este rău, deoarece sistemul de operare Tizen pentru wearables este excelent. Dar, are un domeniu în care nu este la nivelul cerut de utilizatori: aplicațiile.

Pe lângă faptul că oferă doar un număr destul de limitat de aplicații, îi lipsesc și unele dintre cele mai utile aflate pe smartwatch-uri, cum ar fi Google Maps. Ne-ar plăcea să vedem că această situație se schimbă cumva pe Galaxy Watch 4.

5. Un nou chipset și mai mult RAM. Specificațiile smartwatch-urilor nu se schimbă la fel de repede ca pentru smartphone-uri. Din acest motiv Galaxy Watch 3 folosește același chipset ca Galaxy Watch original. Nu numai asta, dar are și mai puțină memorie RAM (doar 1GB) decât versiunea LTE a primului Samsung Galaxy Watch.

Deși performanțele sunt bune, este timpul ca Samsung să îmbunătățească atât procesorul, cât și memoria RAM. Astfel ne dorim un cip-set nou și cel puțin 1,5GB RAM în Samsung Galaxy Watch 4.