Autenticitate, diversitate și artă urbană, colaj video inspirat de seria Galaxy A

390
Autenticitate diversitate si arta urbana colaj video inspirat de seria Galaxy A
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung România a reunit o serie de artiști din zona urbană locală (graffiti, street dance și skateboarding) pentru a spune povestea noii serii de telefoane Galaxy A. Pornind de la premisa că arta urbană are un impact major asupra culturii și societății, iar în același timp este și una dintre cele mai eficiente mijloace de a transmite un mesaj, Samsung a ales să provoace mai mulți artiști din zona artelor urbane să dea frâu liber creativității printr-un videoclip filmat cu telefonul.

Știm ce este important pentru generația Z și ce își dorește ea de la un smartphone. Am creat această campanie, care să le vorbească tinerilor despre creativitate și libera exprimare și despre faptul că atunci când ai instrumentele necesare, poți să creezi cele mai frumoase lucruri. Seria Galaxy A își propune, să ajute această generație să-și exprime personalitatea, prin inovații de ultimă oră la preț accesibil”. A declarat Simona Panait, Director de Marketing Samsung România și Bulgaria.

Sloganul seriei Samsung Galaxy A este “Awesome Is For Everyone – Minunat este pentru toată lumea”. Acesta a provocat tinerii artiști care văd în arta urbană o formă de exprimare a creativității să realizeze un colaj video. Valentin Popescu, Aura Vidroiu, echipa Streetwise împreună cu artistul Mser1, dar și alți artiști, au avut oportunitatea de a se exprima liber, alături de prieteni și de comunitățile de care aparțin.

Au participat telefoanele din seria Galaxy A (Galaxy A52, A52 5G și A72)

Realizat sub regia lui Millo Simulov, membru al Team Galaxy, clipul video a fost filmat în patru locații din București. “În general îmi plac provocările. Când echipa Samsung mi-a propus sa facem un video filmat cu telefonul, despre un telefon, a devenit foarte interesant. Seria Galaxy A vine un look cool&fresh așa că și video-ul trebuia să fie cool și dinamic. Să inspire tinerii să fie liberi și creativi și să producă un conținut de calitate chiar cu telefonul din buzunar”. A menționat regizorul Millo Simulov, conform The Practice România.

Videoclipul poate fi vizionat pe pagina oficială de Instagram Samsung România și pe paginile de social-media ale artiștilor implicați. De asemenea, graffiti-ul Awesome Is For Everyone realizat pentru acest clip, poate fi văzut în incinta pub-ului Lokal din București.

Samsung a lansat noi telefoanele Galaxy A52, Galaxy A52 5G și Galaxy A72 în luna martie. Acestea le permit utilizatorilor să comunice și să se exprime în stilul lor cu ajutorul mai multor specificații inovatoare. Acestea prin intermediul unor culori captivante și a unui design sofisticat reflecta stilul personal al fiecărui utilizator. Fotografiile și videoclipuri surprinse cu noua serie Galaxy A sunt foarte clare și în culori vii, datorită camerei de 64MP. Utilizatorii pot transforma instantaneu momentele preferate din videoclipuri 4K, în imagini de înaltă rezoluție cu ajutorul funcției 4K Video Snap. Funcția Scene Optimizer folosește și dispune de setări optime pentru 30 de categorii diferite de imagini și fundaluri.

Seria Galaxy A extinde experiența pe mobil, oferind acces la ecosistemul Galaxy. Acesta cuprinde mai multe dispozitive ce pot fi conectate, începând cu dispozitivele mobile și tablete, dar și accesorii precum Galaxy Buds Pro, Galaxy Watch, și Galaxy SmartTag. De asemenea, pentru a avea acces la toate dispozitivele inteligente dintr-o locuință, Samsung oferă aplicația Smart Things. Aceasta permite controlul centralizat al dispozitivelor inteligente chiar și de la distanță, pentru o experiență integrată de conectivitate.