Asistentul Google cu Bard va ajunge în seria Galaxy S23 și Galaxy S24

256
Asistentul Google Bard AI Galaxy S24
Sursa foto: via 9to5google.com

După anunțul Google despre Bard de săptămâna trecută, dezvoltarea în aplicația Google se intensifică. Pe lângă utilizatorii telefoanelor Pixel 8, Google se pregătește să aducă Asistentul Google cu Bard pe dispozitivele Pixel alimentate procesoarele Tensor, precum și pe seriile Galaxy S23 și S24 de la Samsung.

Acest lucru este conform dovezilor găsite de 9to5google în versiunea 14.41 a celei mai recente aplicații Google beta. Pe lângă Pixel 8 și 8 Pro, Google vizează Asistentul cu Bard AI pentru seria Galaxy S24. Suportul pentru telefoanele Pixel 6 și mai noi, precum și pentru seria Galaxy S23 este, de asemenea, planificat. Miercurea trecută, Google a declarat că „lansează Assistant cu Bard AI pentru a selecta testerii în curând”. Următoarea fază, care va avea loc în „următoarele luni”, va fi o „experiență de înscriere”. Aceasta ar putea face parte din Google Labs, cum ar fi Search Generative Experience.

Google Assistant cu Bard adaugă toate acestea la ceea ce avem deja în Asistentul Google. De exemlu, răspunsul la întrebări, controlarea luminilor inteligente, date despre vreme și așa mai departe. Ar putea fi în curând cea mai puternică aplicație Google de pe telefonul tău Samsung Galaxy.

Seria Galaxy S24 va primi Google Assistant cu Bard

De asemenea, se așteaptă ca Samsung să lanseze câteva funcții generative bazate pe inteligență artificială cu Galaxy S24. Ca parte a anunțului Exynos 2400, compania a dezvăluit că noul său cip oferă o procesare AI de 14,7 ori mai rapidă pentru performanță generativă mai rapidă AI (text-to-image, mai exact) pe următoarele smartphone-uri emblematice. Ne așteptăm să vedem mai multe funcții Generative AI cu actualizarea interfeței Samsung One UI 6.1.

Grecii și romanii credeau că curcubeul este o cale către zei. Iris își folosea ulciorul pentru a scoate apă și a o aduce în nori pentru a forma un curcubeu. Curcubeul ei a devenit apoi o punte între Muntele Olimp, unde trăiau zeii și Pământ.

Câteva exemple de interogări au fost găsite și în codul aplicației Google. Iată câteva: „ajută-mă să le explic copiilor de ce apar curcubeele”. Sau “Ajută-mă să creez un răspuns text pentru prietenul meu care este stresat la serviciu; care sunt cele mai bune țări de vizitat în luna mai? care sunt prețurile medii de zbor pentru a merge la New York în acest moment?; care sunt activitățile populare în fiecare dintre aceste locuri?; furnizează toate aceste cereri sub forma unui tabel.”

Aceste întrebări rânduri vor fi familiare oricui s-a jucat deja cu IA generativă în Google Bard sau ChatGPT. Deci, vei putea cere Asistentului cu Bard tot ce vrei, de la a scrie poezii, compune articole cu teme din varii domenii, a scrie e-mailuri și multe altele. Trebuie doar să vă vină idei și să explicați ce subiecte, oricât de dificile, vreți de la Bard AI.

Google, în postarea de pe blog, a spus că veți putea accesa Asistentul cu Bard pe „dispozitivele mobile Android și iOS” în lunile următoare.