Atenție la aplicația terță parte Brawl Stars pe telefoanele Galaxy!

708
Atentie la aplicatia terta parte Brawl Stars pe telefoanele Galaxy
Sursa Foto: SamMobile.com

De obicei, nu vorbim despre bug-uri în aplicațiile de la terți. Sigur că uneori sunt și excepții mai ales în cazurile când acestea sunt cumva legate de telefoanele Samsung Galaxy. Acum se pare cî acesta este cazul cu cea mai recentă actualizare a jocului mobil Brawl Stars.

Numeroși entuziaști ai Brawl Stars făcut reclamații cu privire la ultima actualizare a jocului. Actualizarea pare să provoace probleme majore pentru proprietarii de smartphone-uri Samsung Galaxy. În majoritatea cazurilor, problema apare la încărcarea jocului. Deși cauzele exacte sunt necunoscute, efectele includ erori de rezolvare și instabilitate / înghețare a sistemului.

Atenție la Brawl Star pe telefoanele Samsung Galaxy!

Judecând după sesizările utilizatorilor de pe Reddit, modelele afectate includ seria Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9 și Note 9. Sigur că pot exista mai multe modele de telefoane Samsung, dar momentan despre acestea este vorba. Cu alte cuvinte, dacă dețineți un smartphone Galaxy și se întâmplă să vă bucurați de Brawl Stars ar trebui să faceți o pauză de la joc până când problemele sunt soluționate. Dacă jocul este instalat nu va cauza probleme. Probleme sunt cu încărcarea jocului în starea actuală și poate duce aparent la consecințe devastatoare.

Atenție: telefonul tău Samsung Galaxy ar putea avea mari probleme cu Brawl Star! Mai mulți proprietari de smartphone-uri Galaxy care au fost afectați de această eroare de aplicație terță parte susțin că au reușit să-și readucă dispozitivele la normal prin repornirea sau resetarea lor. Alții nu au fost atât de norocoși.

Brawl Stars este un joc mobil freemium multiplayer pentru iOS și Android, dezvoltat de Supercell. Este un joc în care jucătorii se luptă cu alți jucători sau inamici controlați de o inteligență artificială, în diferite arene.

Unora dintre jucători instalarea jocului Brawl Stars pe telefoanele Galaxy de mai sus a făcut ca acestea să nu mai răspundă la comenzi. Nu este clar dacă fiecare model de smartphone Galaxy se comportă la fel sau în mod diferit, conform SamMobile. În orice caz pe Samsung Galaxy S9 rezultatele au fost catastrofale și unul dintre utilizatori chiar a publicat un videoclip cu acest lucru.

Oricare ar fi cazul, rețineți că problemele sunt cel mai probabil cauzate de dezvoltatorii aplicației și nu de Samsung. În acest caz nu vă așteptați la o actualizare de firmware pentru telefon pentru a rezolva eventualele probleme. Cel mai bine ar fi să nu instalați momentan acest joc până problema nu va fi rezolvată de dezvoltatorul jocului.