Bara de sunet Samsung HW-Q950A 11.1.4 disponibilă pentru precomandă

869

Samsung și-a dezvăluit gama de bare de sunet 2021 la începutul acestui an, alături de noile sale televizoare Neo QLED. Unele dintre aceste bare de sunet au fost puse în vânzare în SUA luna trecută, la prețuri între 200 și 900$. Dar compania nu a dezvăluit prețul sau datele de precomandă pentru bara de sunet emblematică Samsung HW-Q950A 11.1.4.

Acum, gigantul high-tech sud-coreean a detaliat pe deplin bara de sunet Samsung HW-Q950A și poate fi pre-comandată în SUA. HW-Q950A este primul soundbar cu 11.1.4 canale din lume. Dispune de Dolby Atmos, DTS: X și ieșire audio de 616W RMS. Dolby Atmos și DTS: X proiectează sunetul cu precizie de sus în jos și de jur împrejur, folosind cele mai noi tehnologii. Bara de sunet este disponibilă pentru precomandă în SUA la un preț de 1.797,99 USD.

Bara de sunet Samsung HW-Q950A 11.4.1

Prima bară de sunet 11.1.4 de la Samsung este succesorul barei de sunet HW-Q950T de anul trecut de 9.1.4 canale. Noul sistem soundbar include soundbar-ul în sine (cu difuzoare centrale și laterale), un subwoofer fără fir și două difuzoare spate. Acesta include patru drivere cu declanșare ascendentă pentru Dolby Atmos și șase drivere cu declanșare laterală pentru sunet la 360 de grade.

Bara de sunet este un tip de difuzor care emite sunetul dintr-o incintă largă. Prima bară de sunet a fost lansată de Pioneer Electronics din SUA în 2002. Samsung, Bose, Sony și Yamaha sunt lideri în barele de sunet premium.

Datorită caracteristicii SpaceFit Sound, Samsung HW-Q950A se poate autocalibra calculând dimensiunea și caracteristicile de reverberare ale camerei. Cu toate acestea, sounbarul funcționează numai atunci când este asociat cu televizoarele QLED Samsung, utilizând microfonul televizorului și DSP. Funcțiile suplimentare includ Q-Symphony, Wi-Fi dual-band, AirPlay 2, Alexa, 4K HDR10+ passthrough, SmartThings, Bass Boost și Tap Sound.

Funcția Bass Boost crește frecvențele low-end ale barei de sunet cu 2dB, conform SamMobile. Funcția Q-Symphony permite barei de sunet să funcționeze la unison cu difuzoarele televizorului pentru un sunet mai bogat. Cu 11 canale, 1 canal de subwoofer, 4 canale de declanșare ascendentă și difuzoare cu declanșare laterală, veți obține un sunet multidimensional care se mișcă cu adâncime și detalii de neegalat.