Samsung a lansat o nouă gamă de bare de sunet premium

735
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung are în vedere, pe lângă smartphone-uri, tablete, smartwatch-uri, electrocasnice sau televizoare și domeniul audio. Gigantul tech lansează permanent și bare de sunet premium. Acum Samsung Electronics și-a completat linia de bare de sunete din seria Q 2020, cu lansarea a două noi modele premium, HW-Q950T și HW-Q900T.

Samsung soundbar HW-Q950T oferă calitate audio cu 9.1.4 canale. Este numărul maxim de canale pentru sistemele home-theater disponibile în prezent într-o singură bară sonoră. Modelul are un sunet extrem de puternic, cu două boxe wireless spate în spate și adaugă, de asemenea, difuzoare de canal larg la stânga și dreapta la sistemul anterior de 7.1.4 canale. În acest fel permite ieșirii audio să exprime mișcarea pe ecran într-un mod mai realist, cu o imersiune mai mare.

Atât bara de sunet HW-Q950T, cât și HW-Q900T au Dolby Atmos pentru un sunet imersiv, în mișcare, care curge în jurul tău, împreună cu DTS: X pentru tehnologie audio multidimensională. Barele de sunet includ, de asemenea, suport eARC pentru a produce un sunet surround complet, bogat și de înaltă calitate, precum Dolby TrueHD.

Barele de sunet pot fi conectate la televizoarele Samsung QLED

Consumatorii pot îmbunătăți și mai mult experiența imersivă prin conectarea barelor de sunet la televizoarele QLED 2020 ale Samsung. Symphony Q activează și redă sunetul surround atât de la televizor, cât și de la bara de sunet. Se creează astfel o sinergie audio incredibilă cu televizoarele compatibile.

DTS – este o companie americană ce produce tehnologii audio multi-canal. A fost fondată în 1990 și are sediul în California, SUA. Formatul DTS a fost folosit pentru prima dată în 1993 pentru sunetul filmului „Jurassic Park” de Steven Spielberg.

De asemenea, Samsung a făcut îmbunătățiri la proiectarea produselor. În comparație cu modelele de soundbar din 2019, Samsung a redus înălțimea ambelor modele la 69,5 de la 83 mm. În acest fel se vor potrivi și mai bine cu televizoarele QLED Samsung. Barele de sunet sunt înfășurate în material textil Kvadrat, adăugând eleganță dar și o penetrare mai bună a sunetului.

În colaborare cu Audio Lab din SUA, am reușit să dezvoltăm un sunet surround multi-dimensional. Acesta poate fi folosit și acasă, lucru care anterior era posibil doar cu un sistem separat de home-theater”. A declarat Seong Cho, vicepreședinte senior al Visual Display Display la Samsung Electronics, conform NewsSamsung. „Pe lângă îmbunătățirea calității sunetului, ne-am concentrat pe designul estetic prin utilizarea de materiale ecologice, realizate de compania daneză Kvadrat”.

Cele două noi modele oferă, de asemenea, SmartThings App și serviciul de voce Alexa. Astfel utilizatorii pot să își comande serviciile de streaming de muzică preferate, cum ar fi Amazon Music, Spotify, TuneIn și iHeart Radio.

Iubitorii de muzică se pot bucura de muzica lor preferată printr-o simplă apăsare. Funcția Tap Sound permite ca muzica de pe smartphone-ul dvs. să fie ascultată direct la bara de sunet. Toate sunetele sunt reglate la Samsung Audio Lab din Valencia, California, SUA.