Bara de sunet Samsung HW-Q900C cu sunet Dolby Atmos de top

345
Bara de sunet Samsung HW-Q900C
Sursa foto: via tomsguide.com

Samsung a dezvăluit cea mai recentă adăugire la gama sa de bare de sunet din seria Q din 2023. Pachetul de bară de sunet și subwoofer HW-Q900C pare să fie una dintre cele mai bune bare de sunet Dolby Atmos și va fi pus în vânzare la un preț de 1.397 USD în următoarele zile. Prezentată ca o bară de sunet Dolby Atmos 7.1.2, Samsung HW-Q900C se află direct sub bara de sunet emblematică HW-Q990C home theater-in-a-box, care vine cu un subwoofer și difuzoare surround dedicate.

Samsung HW-Q900C nu are difuzoarele surround dedicate și se bazează pe difuzoarele laterale și de sus din bara de sunet. Bara de sunet are o putere totală de ieșire de 446W cu o configurație de canale audio 7.1.2, potrivit TomsGuide. Acest lucru se traduce în 7 canale audio principale, plus un canal subwoofer separat și 2 canale de înalte. Samsung conduce piața globală de bare de sunet în ultimii nouă ani consecutivi.

Samsung HW-Q900C are compatibilitate cu Apple AirPlay 2

Deși momentan specificațiile complete nu au fost confirmate oficial deja HW-Q900C este disponibilă pentru precomandă la punctele de vânzare audio selectate. Acești retaileri au listat Samsung HW-Q900C ca oferind suport Dolby Atmos cu 16 drivere frontale, laterale, plus un subwoofer fără fir cu un driver mare lateral.

Unul dintre retailer a pus un preț de 1.397$ pentru bara de sunet HW-Q900C. Tot de la acest vânzător aflăm că HW-Q900C are dimensiunile 123,19×6,86×13,72 centimetri. Astfel această bară de sunet este o alegere excelentă pentru televizoarele cu diagonala de 55 inch sau mai mare. Subwoofer-ul este listat cu dimensiunile 22,09×41,40×40,89 centimetri și cântărește 11,70 kg. Deci, este ideal pentru plasarea pe podea oriunde puteți găsi spațiu.

Apple AirPlay 2 este o tehnologie de streaming Wi-Fi. Vă permite să trimiteți wireless atât audio, cât și video la o varietate mai mare de dispozitive, cum ar fi televizoare, difuzoare, casete Apple TV, Mac-uri și receptoare home theater.

Samsung HW-Q900C are compatibilitate Bluetooth și Apple AirPlay 2, dar nu se menționează aplicațiile de streaming de la bord. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de o sursă TV care să poată transmite audio Dolby Atmos. Nu se menționează o interfață grafică, ceea ce ar putea face dificilă modificarea setărilor de ieșire ale barei de sunet. Noua bară de sunet are și suport Q-Symphony. În acest fel se poate împerechea cu difuzoarele TV Samsung compatibile pentru a funcționa ca una singură.

Chiar dacă Samsung nu a făcut nicio mențiune oficială cu privire la preț și disponibilitate la SamsungHW-Q900C pentru nicio piață, pachetul este disponibil pentru precomanda la 1.397 USD, cu o dată estimată la vânzare din 29 mai. Fiind un pachet de bară de sunet și subwoofer Dolby Atmos, noua bară de sunet Samsung pare a fi rentabilă.