Cum să mutați bara URL în partea de jos pe ecran la browserul Samsung Internet

455
Cum sa mutati bara URL in partea de jos pe ecran la browserul Samsung Internet
Sursa Foto: Namerah Saud Fatmi / Android Central

Samsung Internet este browserul stoc pentru fiecare telefon și tabletă Galaxy produsă de compania Samsung. Este foarte simplu de utilizat, puteți opta pentru a-l folosi ca browser Android chiar dacă nu aveți un dispozitiv Galaxy. În timp ce bara de navigare se află în partea de jos, bara URL se găsește de obicei în partea de sus a browser-ului.

Odată cu dimensiunea din ce în ce mai mare a ecranelor smartphone-urilor, acum este mai convenabil pentru utilizatori să aibă bara URL de adrese în partea de jos. Atât Windows, cât și Apple au adaptat deja opțiunea de a avea bara URL în partea de jos. Acum și utilizatorii browser-ului Samsung Internet vor putea face acest lucru, conform AndroidCentral. Spre bucuria multor utilizatori, o nouă actualizare vă permite să schimbați această poziție incomodă.

Cum să mutați bara URL în partea de jos la browserul Samsung Internet

Acest lucru este un plus pentru utilizatorii care se simt mai confortabili cu utilizarea dispozitivului cu o singură mână. Când folosiți ambele mâini, atunci poziția obișnuită a barei de adrese este destul de ok, dar cel puțin acum aveți opțiunea de a o muta jos. În acest fel nu mai trebuie să faceți diferite acrobații cu degetele în Samsung Internet pentru a ajunge la bara URL.

Iată cum puteți muta bara URL în partea de jos a ecranului cu browserul de internet Samsung:

  • Deschideți browserul de internet Samsung
  • Atingeți cele trei linii orizontale din colțul din dreapta jos
  • Selectați opțiunea Setări
  • Atingeți Aspect și Meniu
  • Alegeți Botton- Partea de jos și Poziția barei de adrese

Mai aveți și alte opțiuni de comutare acolo, cum ar fi ascunderea barei de stare, afișarea barei de marcaje sau a barei de file. Există, de asemenea, câteva opțiuni pentru a personaliza Meniul. Acum veți avea o experiență de căutare îmbunătățită, deoarece sugestiile dvs. de căutare sunt mai organizate, pentru a vă ajuta să aflați mai ușor ce căutați pe un smartphone Samsung.

De acum browserul dvs. de internet Samsung va afișa bara URL în partea de jos a ecranului telefonului. Arată mult mai bine și este mai ușor de atins cu degetele. Toate celelalte comenzi se află în partea de jos, așa că nu are sens să puneți bara de adrese sus.