Barele de sunet Samsung primesc recenzii favorabile în mass-media

274
Barele de sunet Samsung
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Barele de sunet Samsung pe care compania le-a lansat recent primesc recenzii favorabile din partea mass-mediei tehnologice globale. Toate publicații laudă noile Samsung Sounbars lansate în acest an, scoțând în evidență designul și capacitățile audio.

Ediția australiană a Gizmodo, o publicație mass-media globală specializată în IT, a spus despre bara de sunet Samsung HW-Q990B (seria Q) că are cele mai înalte specificații. Samsung HW-Q990B are 11.1.4 canale și „nu înlocuiește pur și simplu difuzoarele TV, ci întărește sunetul în mod corespunzător. Această bară de sunet are o performanță excelentă care nu poate fi comparată cu niciun alt produs”.

„Samsung HW-Q990B separă sunetul dintre cele două dispozitive și îl recreează la cea mai înaltă calitate pentru a crește sentimentul de imersiune”. A spus Gizmodo despre funcția „Q Symphony”, conform SamsungNewsroom. „Funcția Q Symphony utilizează difuzoarele televizorului și bara de sunet în același timp pentru a realiza un sunet surround optim”.

Design ultra-subțire și sunet incredibil cu barele de sunet Samsung 2022

TechHive, o revistă mass-media americană specializată în IT, a lăudat designul super-subțire al barei de sunet Samsung HW-S800B. „Dacă o folosiți cu adevărat, puteți simți mai mult dimensiunea subțire” și „grosimea este puțin mai groasă decât tija de fixare”.

DTS:X este o tehnologie de sunet surround bazat pe obiecte și un rival al Dolby Atmos. DTS:X a fost lansat în ianuarie 2015. Creează un sunet multidimensional incredibil care se mișcă în jurul tău așa cum s-ar întâmpla în viața reală.

Deși este un produs ultra-subțire și ultra-ușor, are 3.1.2 canale și un subwoofer wireless de tip 6.5 (~16,5 cm), realizează un sunet excelent de joasă frecvență. În plus, pentru a susține în mod eficient Dolby Atmos și DTS:X, sunt instalate două drivere care trimit sunetul către tavan. În acest fel puteți simți un sentiment de prezență muzicală mai vie. De asemenea, TechHive a subliniat că pentru modelul HW-Q990B, funcția „SpaceFit” a fost îmbunătățită semnificativ în comparație cu modelul anterior și poate analiza spațiul de instalare pentru a produce un sunet optim.

Colegii noștri de la publicația britanică TechRadar au lăudat și ei bara de sunet Samsung HW-Q990B. Aceasta are cea mai bună performanță „pentru consumatorii care doresc o experiență premium„. „Bara de sunet emblematică din seria Q a Samsung (HW-Q990B) este cea mai bună alegere”, a subliniat TechRadar.

Samsung a lansat seria Q HW-Q990B și HW-S800B super-subțire în Coreea la începutul lunii aprilie. Noile modele au atins un nivel foarte ridicat de sunet prin design și conectivitatea îmbunătățită cu televizoarele.

Samsung intenționează să lanseze pe piață cel puțin 13 modele noi în prima jumătate a anului. Între acestea sunt și două modele care să reflecte tendința consumatorilor care doresc să construiască acasă un mediu de divertisment la domiciliu perfect.