Barele de sunet Samsung premiate în Germania de Audio Video Foto Bild

362
Barele de sunet Samsung premiate in Germania de Audio Video Foto Bild
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Despre barele de sunet Samsung știm că sunt impresionante și foarte apreciate de utilizatori. Acest lucru capătă acum și mai mare greutate după ce câteva modele de bare de sunet Samsung au fost premiate de revista germană Audio Video Foto Bild.

În testul de comparație Audio Video Foto Bild, mai multe modele Samsung au fost testate și pentru bas și sunet. Modele Samsung din seriile Q și S au ieșit câștigătoare în urma testului, conform Samsung Newsroom. Este vorba despre barele de sunet Samsung HW-Q900A/ZG și Samsung HW-S60 și -S61A/ZG.

Barele de sunet Samsung din seriile Q și S sunt incredibile

Calitatea soundbar-urilor Samsung a fost din nou recunoscută. Samsung HW-Q900A/ZG a convins Audio Video Foto Bild și a fost considerată cea mai bună din clasa de la 1 de 900 de euro. În ceea ce privește sunetul, conectivitate și utilizare, bara de sunet din seria Q Premium de la Samsung nu are concurență în Germania. Soundbar-ul Samsung produce un sunet „curat, uscat și nealterat”. Subwoofer-ul inclus contribuie la un bas puternic atunci când este necesar. Bara de sunet din seria Q cu 7.1.2 canale este pe piață din iunie 2021, are 16 difuzoare integrate iar suportul True Dolby Atmos și DTS:X asigură un sunet impresionant.

La categoria preț-performanță barele de sunet Samsung HW-S60 și -S61A/ZG au fost pe primul loc în testele revistei Audio Video Foto Bild. Revista descrie sunetul drept „echilibrat și natural”. Datorită tehnologiei Acoustic Beam, HW-S60/-S61/ZG oferă o experiență de ascultare echilibrată pentru muzică și film. Difuzoarele laterale emit sunetul atât în ​​sus, cât și în lateral. Designul cu un singur corp al dispozitivului se îmbină cu conceptele individuale de viață. Au fost premiate barele de sunet cu 5.0 canale HW-S60A/ZG în negru și HW-S61A/ZG. Bara de sunet HW-S50A/ZG cu 3.0 canale de culoare gri închis aparține, de asemenea, seriei S.

Audio Video Foto Bild este o revistă lunară fondată în 2003 la Hamburg. Revista testează CD-uri, DVD-uri, camere digitale și diverse hardware audio, cum ar fi difuzoarele sau căștile. Revista este vândută lunar în ~16.000 de exemplare.

Samsung oferă bare de sunet de înaltă calitate în seriile Q Premium și S cu proprietăți convingătoare. Cu Q-Symphony, televizorul și bara de sunet sunt aduse în armonie unul cu celălalt: difuzoarele ambelor dispozitive sunt cuplate între ele, astfel încât să poată fi folosite împreună în același timp și să se completeze reciproc pentru a umple camera.

Soundbar – o completare armonioasă a Smart TV-ului modern

Soundbar-urile Samsung din clasa S din 2021 se caracterizează printr-o utilizare inteligentă și au integrat asistentul vocal Alexa și Airplay 2 (de la S6/ZG). Dacă bara de sunet este asociată cu un televizor Samsung, este posibil să controlați ambele dispozitive folosind o telecomandă.

În segmentul premium, Samsung are în portofoliu seria Q. Suportul Dolby Atmos și DTS:X asigură o adâncime intensă a sunetului ca tehnologii de sunet bazate pe obiecte. O analiză automată a condițiilor spațiale poate fi efectuată și folosind Space Fit Sound. Rezultatul: sunet surround care este armonios adaptat camerei. Modelele din seria Q sunt Samsung HW-Q600A/ZG, HW-Q700A/ZG, HW-Q800A/ZG, HW-Q900A/ZG și HW-Q950A/ZG.

Când imaginea unui televizor este mai bună și mai mare este important să aveți și o experiență de ascultare potrivită. Deci nu este de mirare că sunetul bun devine din ce în ce mai important pentru utilizatorii de televizoare. Acest lucru este confirmat de un studiu actual privind calitatea sunetului de către institutul de cercetare de piață GfK. Conform acesteia, 93,6% dintre cei chestionați au declarat că sunetul unui televizor este „foarte important” sau „important”.

Aproape unul din patru din cei 1.000 de participanți la studiu au declarat că au folosit dispozitive suplimentare pentru ieșirea sunetului din cauza calității insuficiente a sunetului televizorului. Majoritatea dispozitivelor suplimentare sunt bare de sunet, fie pe cont propriu (16%), fie ca parte a unui sistem surround cu difuzoare suplimentare (42%). Barele de sunet Samsung din seriile S și Q pot satisface aceste nevoi. Acestea au un sunet precis și bogat și, de asemenea, impresionează prin designul lor elegant.