Bateria Samsung de 6.000 mAh, posibil pentru Galaxy M20s

814
Sursa Foto: via GalaxyClub.nl

O fotografie cu o baterie Samsung confirmă ceea ce am scris relativ recent. Primul telefon Samsung cu o baterie de 6.000 mAh este aproape de lansare. Aceasta este probabil o varianta a smartphone-ului Samsung Galaxy M20, telefon aflat la vânzare și în România. Credem că Samsung Galaxy M20s, cu această baterie uriașă, va ajunge și la noi pe piață.

Chiar dacă toată lumea este încă focusată pe Galaxy Note 10 și Note 10+, apar și alte noutăți de la Samsung. De exemplu, o fotografie care confirmă o capacitate fenomenală a bateriei de pe viitorul Samsung Galaxy M20s. Samsung a lansat anul acesta seria Galaxy M. Telefoanele din această serie sunt fabricate în India și una dintre caracteristicile seriei sunt bateriile de mare capacitate, conform GalaxyClub. Seria Galaxy M, formată din Samsung Galaxy M10, M20, M30 și Galaxy M40 are un succes extraordinar în India și țările din Asia de Sud-Est.

Fotografia confirmă capacitatea enormă aflată pe Galaxy M20s

În urmă cu mai puțin de două săptămâni am scris că Samsung lucrează la un Galaxy M20s, cu o baterie de 6.000 mAh. Acum informațiile au căpătat greutate, fotografia apărută confirmând acest lucru. Este o fotografie realizată dintr-un laborator de testare din Coreea de Sud și confirmă că bateria cu numărul de model EB-BM207ABY, are o capacitate totală de 5.830 mAh.

Bineînțeles că rezoluția înregistrării nu este de cea mai bună calitate. Cu toate acestea, o informație este lizibilă: capacitatea de 22,45 Wh. Având în vedere că telefoanele funcționează la 3,85 volți, un simplu calcul făcut ne dă capacitatea exactă în mAh: 5.831. Aceasta este capacitatea „nominală”, capacitatea „tipică”, ce apare în fișa tehnică este de 6.000 mAh. Pentru comparație, excelentul telefon Galaxy A50 are o baterie de „numai” 4.000 mAh.

Galaxy M este o serie de smartphone-uri mid-range și low-end fabricate de Samsung. Inițial litera „M” din denumire a venit de la Magic și a fost atribuită unor modele mai vechi, economice. Acum Samsung consideră litera „M” ca venind de la Millenial.

Samsung Galaxy M20 are o baterie de 5.000 mAh este disponibil în România la un preț de aproximativ 1.000 de lei. În afară de informațiile despre baterie, nu se cunosc foarte multe informații despre Samsung Galaxy M20s. În ceea ce privește specificațiile, sigur vor fi apropiate de Galaxy M20. Smartphone-ul cu numărul de model SM-M207F este probabil o versiune oarecum îmbunătățită a lui M20. Bateria cu o capacitate de 6.000 mAh va fi un punct forte al viitorului telefon.

Nu știm când va fi disponibil acest Galaxy M20s, nici pe ce piețe va fi disponibil, putem doar presupune. Seria Galaxy M se adresează în principal țărilor precum India. Modelul original M20 este disponibil în România și, credem că Galaxy M20s va fi și el după lansare.