BIS India a certificat baterile la Galaxy A16 și Galaxy S25

79
galaxy A16
Sursă foto: SammyFans

Recent am scris despre Galaxy A06, un telefon Samsung foarte ieftin, dar și despre Galaxy A16 tot un telefon entry-level Galaxy. Acum bateria lui Samsung Galaxy A16 a fost certificată de BIS India. De asemenea, a fost certificată și bateria lui Galaxy S25. Listarea pe site-ul agenției indiene nu dezvăluie capacitatea bateriei celor două telefoane.

91Mobiles a descoperit bateriile lui Galaxy S25 și Galaxy A16 certificate de Biroul de Standarde Indiene. Deși acest lucru nu dezvăluie niciun detaliu hardware al telefonului, indică faptul că Samsung lucrează la cele două modele, iar Galaxy A16 este cel mai aproape de lansare. La fel s-a întâmplat cu Galaxy A14 și Galaxy A15, ambele fiind primele modele lansate de Samsung.

Bateria lui Galaxy A16 a fost certificată de BIS, dar au fost certificate două numere de model: EB-BA166ASE și EB-BA166ASY. Aceste două variante sunt probabil de la doi furnizori de baterii pentru un lanț de aprovizionare mai sigur. Telefonul va ajunge ca un succesor al Galaxy A15, model foarte bine vândut în Europa, alături de Galaxy S24 Ultra. După cum am scris mai sus, certificarea nu dezvăluie capacitatea bateriei telefoanelor.

Deși dimensiunea bateriei nu a fost dezvăluită, luând în considerare istoricul Samsung, Galaxy A16 ar putea avea o baterie de 5.000 mAh. Galaxy A13, Galaxy A14 și Galaxy A15 sunt echipate cu baterii de 5.000 mAh.

Băutura națională a Indiei este ceaiul, prima mențiune despre ceai datează din 750 î.Hr. India este al doilea producător mondial de ceai, după China. Jocul de șah, algebra, trigonometria și calcul integral și diferențial își au originea în India.

BIS India a certificat și bateria lui Galaxy S25, modelul mai mic din seria Galaxy S25. Galaxy S24 a fost lansat la începutul acestui an și există șanse ca succesorul să fie dezvăluit cam în același timp. Informațiile anterioare spun că durata de viață a bateriei lui Galaxy S25 va fi îmbunătățită cu 10% datorită AI.

BIS india a certificate bateriile cu numerele de model: EB-BS938ABE și EB-BS938ABY. Galaxy S25 poate avea și o variantă cu cip MediaTek Dimensity 9400. Acest lucru ar putea fi în plus față de cip-setul Snapdragon 8 Gen 4 și Exynos 2500.

Se zvonește că telefonul va veni cu mai multe funcții Galaxy AI alimentate de Gemini Nano 2 Large Language Model (LLM). Zvonurile sugerează, de asemenea, că Galaxy S25 standard va avea un nou senzor de cameră Sony. Momentan nu sunt dezvăluite alte detalii despre telefon, dar ar trebui să aflăm mai multe în curând.