Fotografiile cu bateriile lui Galaxy Z Flip 4 confirmă capacitatea acestora

256
Fotografiile cu bateriile lui Galaxy Z Flip 4
Sursa Foto: via androidheadlines.com

În ultimele câteva săptămâni mai multe zvonuri și diferite certificări au arătat că Galaxy Z Flip 4 va avea o capacitate totală a bateriei de 3.700 mAh. Aceasta este semnificativ mai mare decât bateria de 3.300 mAh aflată în Galaxy Z Flip 3. Acum avem mai multe dovezi ale acestui upgrade.

Probabil știți deja că dispozitivele pliabile includ două unități de baterie separate, câte una pe fiecare jumătate a telefonului. Sunt conectate pentru a funcționa ca o baterie mare. Safety Korea a certificat recent cele două unități de alimentare care vor sta în interior la Galaxy Z Flip 4. Lista de certificare conține imagini ale celor două baterii, care poartă numerele de model EB-BF723ABY și EB-BF724ABY.

Chiar dacă imaginile sunt de rezoluție mică o privire mai atentă ne spune că una dintre ele (EB-BF723ABY) are o capacitate nominală de 2.555 mAh și o capacitate tipică de 2.630 mAh. Cealaltă ar trebui să aibă o capacitate nominală de 1.040 mAh. Asta pentru că aceleași baterii au fost găsite luna trecută pe site-ul web de certificare 3C cu această capacitate nominală. Acest lucru duce la o capacitate nominală combinată de 3.595 mAh. Astfel vom avea o capacitate tipică a bateriei de 3.700 mAh la Galaxy Z Flip 4.

Galaxy Z Flip 4 se va încărca mai repede decât modelele anterioare

Alături de o baterie mai mare, Samsung oferă și o încărcare mai rapidă pe Galaxy Z Flip 4. Au existat destule indicii despre modelul pliabil cu o viteză de încărcare de 25W. Samsung Galaxy Z Flip 3 are o încărcare rapidă cu fir de 15W. La fel este cazul cu viteza de încărcare și pentru Samsung Galaxy Z Fold 4, viteza va fi de 25W.

AndroidHeadlines este un site fondat în 2010 și are sediul în California, SUA. Este una dintre cele mai importante surse de știri Android. Oferă informații, analize, recenzii și opinii despre telefoane, tablete și alte dispozitive Android.

Desigur, Flip 4 nu primește actualizări doar la baterie și încărcare. Viitorul model pliabil cu clapetă va avea mai multe de oferit. Designul general nu se schimbă prea mult, dar Samsung a îmbunătățit mecanismul balamalei pentru o balama mai îngustă rezultând o cută mai puțin vizibilă pe afișajul pliabil. Ecranul exterior va fi și el puțin mai mare, potrivit AndroidHeadlines. Alte upgrade-uri despre care se zvonește includ camere mai noi, experiență software îmbunătățită și elemente interne îmbunătățite, cum ar fi procesorul.

Samsung Galaxy Z Flip 4 va va fi prezentat în august anul acesta. Zvonurile sugerează lansarea pe 10 august, alături de Galaxy Z Fold 4 și seria Galaxy Watch 5. Galaxy Z Fold 4 va aduce și el o mulțime de upgrade-uri, deși o baterie mai mare nu se numără printre ele.