Funcția „Beast Mode” pe Samsung Odyssey Z crește performanța

887
La apăsarea unui singur buton, pe laptopul Samsung Odyssey Z, utilizatorul poate crește performanța cu până la 17% pentru a se bucura mai bine de jocurile sale preferate. Cel mai nou produs pentru gameri de la Samsung, notebook-ul Samsung Odyssey Z, are un design îndrăzneț, dispune de un sistem de răcire revoluționar și de specificații tehnice de ultimă oră. Pentru a asigura jucătorii înrăiți că dispun de un laptop complet și capabil, Samsung a dezvoltat „Beast Mode”, o caracteristică exclusivă care îmbunătățește performanța produsului în perioadele în care jucătorii au nevoie de mai multă putere. Tastatura lui Samsung Odyssey Z are un buton care activează instantaneu această funcție, ce oferă performanțe de până la 17% mai mari decât produsul obișnuit. Acest lucru asigură utilizatorului un dispozitiv și mai puternic pentru a face față celor mai exigente jocuri, ceea ce înseamnă un gameplay fluid, pentru a evita întârzierile și alte probleme inerente unui joc. Această caracteristică ar trebui să placă tuturor fanilor celor mai actuale jocuri, care necesită în general, o performanță mai robustă. Pentru a asigura utilizatorilor lui Samsung Odyssey Z buna funcționare a acestui element de noutate, produsul dispune de asemenea de un nou hardware de management termic Z Aeroflow. Acesta este responsabil de accelerarea disipării căldurii generate de GPU și CPU prin sistemul de răcire, răspândirea aerului rece pe componentele interne ale notebook-ului și astfel asigură o bună temperatură de funcționare a modelului. Menține laptop-ul la temperatura ideală chiar și în timpul sesiunilor lungi de gaming.

Există mai multe muzee ale jocurilor pe calculator din întreaga lume. În 2011, a fost deschis la Berlin un muzeu de jocuri pe calculator cu jocurile din anii 1970 până în prezent. Museum of Art and Digital Entertainment din Oakland, California și Computer History Museum din Mountain View, California, deține mari colecții de jocuri pe calculator.

Samsung Odyssey Z vine să redefinească experiența gamerilor, iar funcția Beast Mode întărește angajamentul Samsung de a furniza produse de ultimă oră cu caracteristici inovatoare. Știm că cei mai exigenți jucători încearcă să evite întârzierile și accidentele cât mai mult posibil, iar această noutate exclusivă le oferă echipamente și mai rapide și mai puternice„, spune Sandra Chen, director Samsung Brazilia. Samsung Odyssey Z a fost lansat anul acesta și este un laptop dedicat gamerilor. Odyssey Z vine cu un display Full HD de 15,6 inch, are un GPU NVIDIA GeForce GTX 1060 și cântărește 2,4 kg, în ciuda designului său aparent subțire. Are difuzoare stereo (2x 1,5W), o cameră web HD și conectivitate: 1x USB Type-C, 2x USB 3.0, 1x USB 2.0, 1x HDMI, microfon și un port DC pentru încărcare. Bateria este de 54 Wh și dispune de o tastatură iluminată și un touchpad de înaltă precizie.
SURSĂSamsung News