Frigiderul Bespoke Refrigerator Family Hub Plus va fi lansat la CES 2023

215
Bespoke Refrigerator Family Hub Plus
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics va dezvălui un nou frigider „Bespoke Refrigerator Family Hub Plus” echipat cu un ecran tactil mare la CES 2023. Consumer Electronics Show 2023 este cea mai mare expoziție de electrocasnice din lume. Va avea loc la Las Vegas, Statele Unite, începând cu data de 5 ianuarie.

Seria Samsung Family Hub a fost lansată pentru prima dată în 2016, potrivit SamsungNewsroom. Frigiderele din această serie oferă servicii legate de divertisment, comunicare în familie, gătit și casă inteligentă prin aplicarea tehnologiei AI (Artificial Intelligence) și IoT (Internet of Things) la frigidere. Samsung a pus pe Bespoke Refrigerator Family Hub Plus un ecran tactil Full HD de 32 de inch (81,28 centimetri). Are diagonala unui televizor! Displayul este mai mult decât dublu față de ecranul existent de 21,5 inch de pe actuala serie Family Hub.

Noul Bespoke Refrigerator Family Hub Plus a fost modernizat și vă permite să vă bucurați de serviciul „Samsung TV Plus”. Serviciul Samsung TV Plus vă permite să vizionați gratuit peste 190 de canale TV din SUA și 80 din Coreea. În modul „PIP (Picture in Picture) puteți utiliza ecranul mai eficient prin multi-tasking, cum ar fi căutarea rețetelor în timp ce vizionați un canal de muzică sau controlând aparatele electrocasnice în timp ce urmăriți știrile.

Bespoke Refrigerator Family Hub Plus va fi lansat la CES 2023

Ecranul este optimizat pentru videoclipuri în format vertical furnizate de platformele importante de social media, cum ar fi YouTube. Funcția de divertisment a fost extinsă și mai mult, deoarece conținutul care se potrivește gusturilor și stilului de viață al consumatorilor, cum ar fi videoclipuri cu rețete de la serviciul de gătit SmartThings și lucrări de artă din aplicația „Bespoke Atelier”, pot fi vizionate direct prin acest ecran.

Prețul pentru cea mai scumpă operă de artă din lume este de ~450,3 milioane USD. A fost plătit pentru tabloul Salvator Mundi al lui Leonardo da Vinci în 2017. Tabloul a fost vândut prin casa de licitații Christie’s din New York.

Nu numai că puteți monitoriza și controla mai multe dispozitive conectate la SmartThings dintr-o privire prin Big Widget, dar puteți utiliza și cele șase servicii majore ale „SmartThings Home Life”. Este vorba despre gătit; energie; îngrijire îmbrăcăminte; îngrijire animale de companie; îngrijire a aerului și îngrijire la domiciliu. În special, deoarece hub-ul SmartThings este încorporat, puteți utiliza frigiderul ca hub IoT acasă controlând lumini, jaluzele, întrerupătoare, senzori de detectare a mișcării și senzorii de deschidere a ușii cu Family Hub.

Noul frigider Bespoke Refrigerator Family Hub poate fi conectat cu cloud-ul „Google Photos” în plus față de „OneDrive” existent. În acest fel aveți parte de o experiență de partajare mai extinsă. Utilizatorii Google Photo pot descărca fotografii Google Photo pe mobil în Family Hub sau pot partaja conținut creat în Family Hub pe dispozitivele lor mobile prin Google Foto, indiferent de tipul de dispozitiv.