Dacă întrebați pe Bixby când are loc Galaxy Unpacked, va răspunde

350
Intrebatri pe Bixby cand are loc Galaxy Unpacked Va raspunde
Sursa Foto: prin intermediul slashgear.com

Fanii smartphone-urilor Samsung și ale altor dispozitive așteaptă cu nerăbdare evenimentele Galaxy Unpacked în fiecare an. La aceste evenimente Galaxy Unpacked sunt lansate cele mai recente oferte de produse Samsung. În 11 august, ieri am scris, Samsung va lansa două telefoane pliabile, două ceasuri inteligente, un set de căști wireless și, mai așteptăm ceva surprize.

Aceste produse includ pe Galaxy Z Flip 3, Galaxy Z Fold 3, Galaxy Watch 4 și Galaxy Buds 2. Deși știm că evenimentul va avea loc luna viitoare, data oficială a fost un mister până ieri, conform Slashgear. Cu toate acestea, este surprinzător că cineva din anturajul Samsung, știa data evenimentului Samsung Galaxy Unpacked 2021! Este vorba despre asistentul vocal intelligent Bixby.

Bixby „când este următorul Unpacked?”. Răspuns: „poți sparge codul?”

Utilizatorii cu un dispozitiv Samsung compatibil îl pot întreba pe Bixby „când este următorul Unpacked?”. Răspunsul lui Bixby la această întrebare este prompt pentru utilizatori. În primul rând, asistentul vocal Bixby răspunde: „poți sparge codul?” Apoi oferă o serie de puncte și liniuțe de cod Morse pentru ca fanii să încerce să decodeze.

Cei care pot descifra mesajul în codul Morse vor descoperi că data se traduce prin 11 august. Această dată este la mai puțin de o lună distanță, așa că acum știm când Samsung își va dezvălui noile dispozitive pentru 2021. În timp ce știm ce va fi dezvăluit la Galaxy Unpacked, există întotdeauna șansa ca vor exista unele surprize.

Codul Morse sau alfabetul Morse este o metodă de transmitere a informației. Folosește pulsații scurte și lungi – cunoscute ca „puncte” și „linii”. A fost creat de către Samuel Morse la mijlocul anilor 1830 pentru transmiterea informației cu ajutorul telegrafului a cărui inventator a fost.

Zvonurile au sugerat că smartphone-urile, Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3, vor avea un procesor Snapdragon 888. Știm, de asemenea, că ambele smartphone-uri vor avea rating IP și vor fi mai ieftine. Smartphone-urile mai puțin costisitoare sunt o propunere tentantă, deoarece la dispozitivele de ultimă generație prețurile au crescut masiv în ultimii ani.

Samsung Galaxy Buds 2 va avea reducerea activă a zgomotului și un preț mai mic decât actualul Galaxy Buds Pro. Așteptările pentru seria Galaxy Watch 4 includ un procesor avansat Exynos W920 de 5 nm și sistemul de operare Wear OS.