Bixby ar putea în curând să vorbească în limba germană

917
Bixby a ajuns mai târziu pe piață comparativ cu alți asistenți virtuali de la companiile concurente din domeniul telefoniei mobile. În consecință, aceasta se situează în spatele acestor asistenți inteligenți în ceea ce privește disponibilitatea și capacitățile. Samsung a lucrat continuu pentru a îmbunătăți serviciul, iar cu fiecare actualizare compania high-tech rezolvă limitările asistentului său. O mare provocare pentru utilizatorii unui Samsung Galaxy S9 și Galaxy Note 9 este butonul Bixby. Puteți apela direct asistentul inteligent Samsung, prin intermediul butonului dedicat lui. Cu toate acestea, el nu înțelege limba germană la doi ani după lansare. Acest buton este astfel inutil în această țară dar, lucrurile sunt pe calea cea bună. Potrivit SamMobile, sprijinul pentru limba germană va fi una dintre îmbunătățirile ce vor fi aduse de Samsung majordomului său.
Samsung îl învață pe Bixby limba germană.
Asistentul Samsung este, evident, la cursuri intensive de limba germană. Interesant este că știrile despre faptul că Samsung îl învață pe Bixby limba germană provin chiar de la el. La întrebarea adresată de utilizatori „Vorbești germană?„, posesorii telefoanelor Galaxy cu asistentul inteligent la bord primesc un răspuns! „În curând vom avea multe conversații în limba germană!” spune Bixby. Conform Site-ului NetzWelt, anterior, asistentul Samsung nu a răspuns la această întrebare, subliniind care sunt limbilor acceptate în aplicație. Când lui Bixby i se adresează aceeași întrebare despre limba hindi sau altă limbă, răspunsul este diferit și mai puțin sigur. Răspunsul lui asistentului Samsung este un indiciu că utilizatorii germani vor putea în curând să se adreseze lui Bixby în limba germană.

Numele Bixby este asociat cu Star Trek, Jerome Bixby a fost scriitor american de science-fiction. A scris mai multe episoade din celebrul serial Star Trek. Episodul „The New Cloak of the Emperor” din Star Trek este dedicat memoriei scriitorului american. Ceea ce în film era considerată o ficțiune acum a devenit realitate – comanda vocală a dispozitivelor.

La IFA 2018 au fost demonstrații cu Bixby vorbind în limba germană.
Samsung a prezentat demonstrații cu asistentul inteligent, vorbind în limba germană, vizitatorilor la IFA 2018 recent încheiat la Berlin. Aceste demonstrații au fost făcute pentru ca utilizatorii să-și facă o idee despre posibilitățile asistentului. Compania a refuzat să comenteze în mod oficial despre sosirea suportului lingvistic german, lansarea pare evidentă și nu prea departe. La IFA 2018 Berlin compania high-tech doar a încercat pe Bixby cu limba germană. Nu a fost vorba nici un moment de o prezentare a acestuia ca vorbitor de germană. Acest lucru se poate face în noiembrie. Atunci, producătorul sud-coreean va organiza Samsung Developer Conference în San Francisco, în perioada 7-9 noiembrie. Acesta ar putea fi momentul ideal pentru a anunța disponibilitatea de noi limbi suplimentare, inclusiv germana, pentru asistentul Samsung. Până atunci, utilizatorii trebuie să rămână răbdători. Cei care s-au săturat să aștepte pot reprograma butonul Bixby din Note 9 și Galaxy S9 pentru o nouă aplicație. Samsung a trimis o actualizare în acest sens.