Cum să reglați luminozitatea lanternei pe telefoanele Samsung Galaxy

417
Cum sa reglati luminozitatea lanternei pe telefoanele Samsung
Sursa Foto: SamMobile.com

La fel ca în cazul aparatului de fotografiat sau a calculatorului de buzunar, dar nu numai, smartphone-urile aproape au înlocuit și lanterna de uz casnic. Aproape toată lumea care deține un telefon mobil folosește funcția de lanternă a acestuia pentru a căuta diferite lucruri. Când luminile se sting sau cauți într-un colț întunecat apelezi imediat la luminozitatea lanternei LED-ului de pe telefonul tău Samsung Galaxy.

Dar, dacă lumina lanternei este prea strălucitoare, prea puternică pentru o anumită situație? Știai că poți regla luminozitatea lanternei LED pe smartphone-ul tău Samsung Galaxy? Ei bine, majoritatea oamenilor s-ar putea să nu știe această caracteristică. Puteți schimba cu ușurință nivelul de luminozitate al lanternei pe telefonul dvs. Samsung.

Cum reglați luminozitatea lanternei pe telefoanele Galaxy

Funcția lanternă folosește LED-ul camerei telefonului ca o lumină puternică care poate ilumina zona din jurul tău. Pentru a utiliza lanterna, deschideți panoul Setări rapide glisând în jos din partea de sus a ecranului. Apoi, atingeți pictograma Lanternă pentru a aprinde sau stinge lumina.

Deci, puteți regla luminozitatea lanternei telefonului dvs. Samsung Galaxy. Da, este o modificare incredibil de simplă, dar mulți proprietari Samsung nu știu că există glisorul pentru luminozitatea lanternei. Această caracteristică este utilă atunci când nivelul de luminozitate implicit al lanternei nu este suficient de luminos în anumite situații. Uneori, este prea luminos și doriți să reduceți luminozitatea pentru a se potrivi condițiilor. Iată ce trebuie să faceți:

  • Accesați panoul de setări rapide de pe smartphone-ul dvs. Galaxy glisând în jos din partea de sus a ecranului de pornire.
  • Găsiți butonul etichetat „Torță”, pictograma ca o lanternă, apoi apăsați butonul.
  • Acum, puteți vedea comutatorul pentru a porni lanterna LED și un glisor pentru a-i regla luminozitatea.
  • Ajustați glisorul după preferințe. Nivelul 1 oferă cea mai scăzută luminozitate, iar Nivelul 5 oferă cea mai mare luminozitate.
  • După ce ați ales un nivel de luminozitate, atingeți Terminat pentru a părăsi setarea.

Acesta este singurul mod de a regla luminozitatea lanternei LED pe un telefon Samsung. Alte mărci de smartphone-uri Android oferă și ele o caracteristică similară, dar procedura ar putea fi ușor diferită, potrivit SamMobile. Trebuie să aveți în vedere că utilizarea lanternei un timp mai îndelungat duce la o descărcare mai rapidă a bateriei!