Bixby primește suport pentru conturile pentru copii și alte îmbunătățiri

300
Bixby primeste suport pentru conturile pentru copii
Sursa foto: via sammobile.com

Compania Samsung a lansat în ultimul timp mai multe actualizări, pe lângă cele de securitate, pentru diferite aplicații. Acum gigantul high-tech sud-coreean a actualizat asistentul său inteligent Bixby pe smartphone-urile și tabletele Galaxy. Chiar dacă noua actualizare face mai multe lucruri, considerăm că cel mai imortant este suportul pentru conturile pentru copii.

Noua actualizare remediază, de asemenea, anumite erori și a îmbunătățit stabilitatea asistentului vocal Samsung. De asemenea, compania a actualizat funcția Bixby Wakeup pentru a-i spori fiabilitatea. Cea mai recentă versiune a aplicației Bixby, cu versiunea 3.3.03.2, a fost lansată ieri. Potrivit SamMobile, actualizarea are o dimensiune de descărcare de 55,67MB și este disponibilă prin Galaxy Store.

Bixby actualizat: primește suport pentru conturile pentru copii

Acum aplicația permite ca asistentul Samsung să fie folosit de copii după ce conturile lor sunt create printr-un cont de părinte supraveghetor în Coreea de Sud și SUA. Samsung spune că asistența pentru conturi pentru copii va fi adăugată treptat în mai multe țări. Destul de recent, Bixby a fost iarăși actualizat pentru a fi mai rapid.

Samsung a lansat și versiunea 2.2.01.100 a aplicației Bixby Wakeup. Aceasta permite telefonului să se trezească după ce ați rostit cuvintele de trezire a asistentului „Bună, Bixby”. Deoarece nu există un jurnal de modificări pentru această aplicație în Galaxy Store, cel mai probabil este o actualizare care remediază erori și îmbunătățește stabilitatea. Puteți obține ambele actualizări din Galaxy Store pe telefonul sau tableta dvs. Samsung.

Bixby a fost numit după Jerome Bixby a fost scriitor american de science-fiction. A scris mai multe episoade din celebrul serial Star Trek. Ceea ce în film era considerată o ficțiune acum a devenit realitate – comanda vocală a dispozitivelor.

Bixby mai are de tras pentru a ajunge la nivelul celorlalți asistenți inteligenți de pe piață. Cu toatea acestea, compania sud-coreeană și-a îmbunătățit continuu asistentul. Recent, a făcut posibilă procesarea AI pe dispozitiv pentru anumite funcții utilizate frecvent, ceea ce înseamnă că acele comenzi vocale funcționează chiar și atunci când telefonul nu este conectat la Internet. De asemenea, compania a adăugat suport pentru mai multe limbi și a lansat recent Bixby Text Call.