Bixby vorbește acum limba germană, italiană, franceză și spaniolă

1716

În timpul Samsung Developers Conference 2018 de la San Francisco din noiembrie, Samsung a anunțat oficial că va testa mai multe limbi pentru Bixby. În acel moment nu a fost specificată nicio dată când va începe acest lucru. Potrivit AllaboutSamsung, acum Samsung a început deja un test beta pentru mai multe limbi ce vor fi vorbite de Bixby. Până în prezent, asistentul inteligent a fost disponibil doar în Coreea de Sud și în Statele Unite.

Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ au fost primele două smartphone-uri Samsung care au venit cu asistentul inteligent Bixby. Asistentul Samsung este similar cu Google Assistant și Siri, un asistent inteligent, care rulează acum în a doua versiune pentru smartphone-urile pilot. Bixby, de asemenea, este prezent și pe unele dispozitive mid-range, precum și pe cel mai recent smartwatch de la Samsung.

Spre deosebire de Asistentul Google, Bixby lucrează mai bine împreună cu smartphone-ul. De exemplu, puteți utiliza asistentul pentru a instala / schimba unele setări sau chiar aplicații fără a trebui să atingeți dispozitivul.

Cu programul Pie beta este disponibil și programul beta Bixby pe Note 9

Samsung a fost foarte criticat pentru faptul că asistentul său nu vorbește germana sau franceza. Aceste două țări din Europa sunt cele în care smartphone-urile high-end Samsung sunt la mare căutare.

Puteți începe să utilizați Bixby în germană, spaniolă, franceză și italiană imediat, dacă utilizați un Galaxy Note 9. Asistentul menționează în mod clar lista limbilor acceptate și faptul că aceste opțiuni sunt în prezent în versiune beta.

Limba spaniolă este una dintre cele șase limbi oficiale ale Organizației Națiunilor Unite. Spaniolă se situează pe locul doi ca cea mai vorbită limbă maternă din lume. Aproximativ 450 de milioane de persoane vorbesc limba spaniolă ca limbă maternă. Aproximativ 75% din vocabularul spaniol modern este derivat din limba latină.

Acum cei care au un smartphone Galaxy Note 9 și au descărcat versiunea beta a Android 9 Pie, au posibilitatea de a descărca cea de-a doua versiune beta și pot testa Bixby în limba germană și franceză. Programul beta pentru asistentul Bixby este, de asemenea, disponibil și în limbile italiană și spaniolă. Toți cei din aceste țări, cu un Note 9, pot încerca pe Bixby în programul beta.