Bixby vorbește acum și spaniola din America Latină

223
Bixby spaniola din America Latină
Sursa foto: Samsung

Samsung a anunțat că asistentul său inteligent Bixby acceptă acum spaniola din America Latină ca opțiune de limbă. Utilizatorii Bixby din America Latină vorbitori de spaniolă au acum opțiunea de a interacționa cu dispozitivele lor Samsung Galaxy în limba lor locală. Până acum portugheza braziliană era singura limbă din America Latină acceptată de asistentul Samsung.

Când Samsung a lansat Bixby în urmă cu aproape cinci ani, ne-am angajat să continuăm să îmbunătățim această platformă inteligentă”. A declarat Young Jip Kim, EVP și șeful echipei AI la Mobile eXperience Business la Samsung, potrivit Samsung Newsroom. „Suntem mândri să aducem Bixby milioanelor de oameni care vorbesc spaniolă din America Latină. Aceștia se alătură celor peste 200 de milioane de persoane care folosesc deja Bixby pe aproape 400 de milioane de dispozitive din întreaga lume.” Cifrele sunt pe baza numărului de utilizatori și dispozitive care folosesc asistentul Samsung în luna octombrie 2022.

Bixby este un asistent vocal puternic și inteligent care îi ajută pe utilizatorii de dispozitive Galaxy să navigheze pe dispozitive și să-și organizeze viața, la fel ca un asistent personal din lumea reală. Poate ajuta la lansarea aplicațiilor și setărilor, vă anunță întâlnirile și sarcinile și vă reduce problemele zilnice. Asistentul Samsung poate comunica chiar și cu alții răspunzând la apeluri, compunând mesaje și multe altele.

Beneficiile Bixby, acum disponibile în spaniola din America Latină

Inteligența depinde de capacitatea de a înțelege și de a se angaja cu comenzile, indiferent de frază. Până acum, utilizatorii din America de Sud și America Latină trebuiau să folosească spaniola europeană cu Bixby. Noul suport pentru spaniola din America Latină le va permite să folosească dialectele locale, accente și nuanțe pentru interacțiuni mai naturale cu dispozitivele lor.

Asistența spaniolă pentru Bixby în America Latină înseamnă că mai mulți utilizatori Galaxy se pot baza acum pe inteligența și comoditatea asistentului inteligent. Trebuie amintit aici și utilizatorii din Statele Unite. SUA este a doua cea mai mare țară vorbitoare de spaniolă și regiunea cu cei mai mulți utilizatori Bixby.

Limba spaniolă este o limbă globală cu peste 500 de milioane de vorbitori nativi, în principal în America și Spania. Spaniola este limba oficială în 20 de țări. Este a doua cea mai vorbită limbă maternă din lume după chineza mandarină.

Ce urmează pentru Bixby? Asistentul Samsung a crescut enorm în ultimii câțiva ani, deoarece utilizatorii înregistrați s-au dublat, depășind 200 de milioane în 2022. La recentul eveniment SDC 2022 din San Francisco, Samsung a subliniat alte evoluții recente, inclusiv noi funcții Smart Home. Pe măsură ce utilizatorii își extind ecosistemele conectate, controlul vocal Bixby și integrarea perfectă cu dispozitivele vor juca un rol important în monitorizarea și gestionarea fiecărei încăperi a casei.

Limba spaniolă din America Latină pentru majordomul Samsung este disponibilă acum pentru anumite modele Samsung Galaxy, inclusiv Galaxy S22, Galaxy S21, Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4, după ce acestea au trecut printr-o actualizare de software. Suportul pentru mai multe dispozitive suplimentare va fi lansat în curând. Este vorba despre seria Galaxy S20 și Flip 3 în decembrie, cu o extindere suplimentară planificată pentru începutul anului 2023.