Galaxy Book S, Galaxy Book Flex și Book Ion trei super-laptopuri Samsung

751

Samsung a lansat anul trecut la Samsung Developer Conference 2019 două laptopuri noi. Samsung Galaxy Book Flex și Galaxy Book Ion sunt primele din lume cu un ecran QLED și ambele au funcția Wireless PowerShare. Odată cu introducerea noilor laptopuri Galaxy Book Flex și Book Ion, se creează și o altă categorie de laptopuri – Ultrabook. Samsung Galaxy Book S a fost lansat anul trecut cu ocazia lansării seriei Galaxy Note 10.

Cel trei laptopuri sunt elegante, compacte și puternice și, în același timp combină mobilitatea, conectivitatea și productivitatea. Cele trei sunt subțiri, ușoare și echipate cu o baterie de lungă durată. Sunt, de asemenea, parte a ecosistemului deschis Galaxy pe care utilizatorii îl cunosc deja de pe smartphone-ul lor.

Cele trei sunt foarte apreciate de utilizatori și se vând foarte bine pe toate piețele unde au fost lansate. Samsung a publicat recent noi videoclipurile oficiale ale dispozitivelor Windows Galaxy Book S, Galaxy Book Flex și Galaxy Book Ion. Prin intermediul site-ului MSPoweruser vă prezentăm succint și unele caracteristici ale celor trei notebook-uri Samsung.

Samsung Galaxy Book S – subțire și ușor

Samsung Galaxy Book S are o greutate redusă, doar 950g și o grosime de doar 11,8mm. Un design fără ventilator permite lui Galaxy Book S să fie mai subțire decât laptopurile tradiționale și îl ajută să ruleze fără zgomot. Modul în aer liber pe Galaxy Book S va crește instantaneu luminozitatea la 600 de niți utilizând o comandă rapidă cu două taste. Laptopul are 8GB de memorie RAM și până la 512GB de stocare. Cu tehnologia Intel 3D Foveros și o arhitectură CPU hibridă, Galaxy Book S oferă în mod eficient o performanță excepțională pentru laptop.

MSPoweruser a fost fondat în 2008 și are sediul la Londra. Este unul dintre blogurile tehnologice de vârf axate în întregime pe Microsoft. Acoperă tot ceea ce are Microsoft – de la telefoane Windows, la Surface și Windows 10.

Galaxy Book Ion – primul afișaj QLED din lume pe un laptop

Samsung Galaxy Book Ion are un design ultra subțire care măsoară doar 12,9 / 14,9 mm grosime și cântărește mai puțin de un kilogram, datorită corpului de magneziu. Vine în două dimensiuni, 13,3 și 15,6-inch. A fost lansat în culoarea „Aura Silver”, care oferă un spectru de nuanțe diferite din fiecare unghi, oferindu-i un aspect unic.

Principalul punct de atracție la Samsung Galaxy Book Ion este afișajul său. Dispune de primul afișaj QLED din lume pe un laptop pentru o experiență de vizionare excelentă. Acest afișaj QLED acceptă o luminozitate de până la 600 de niți. Un alt punct forte al acestui laptop este funcția Wireless PowerShare. Prin aceasta poate încărca orice dispozitiv compatibil Qi atunci când este plasat pe touchpad.

Samsung Galaxy Book Flex – cu Wi-Fi 6 și Thunderbolt 3

Galaxy Book Flex este alimentat de cele mai recente procesoare Intel Core de a 10-a generație pentru o performanță excelentă și suport pentru Wi-Fi 6 și Thunderbolt 3. Balamaua de 360° vă permite să utilizați dispozitivul în diferite moduri. Samsung introduce noi comenzi de gesturi pentru S Pen, astfel puteți comuta diapozitive în timpul prezentării PowerPoint și multe altele. Samsung permite, de asemenea, accesul la comunitatea PENUP pentru prima dată pe un laptop.