Samsung ar putea lansa o brățară de fitness Galaxy Fit E

1354

În ultimul timp am auzit zvonuri despre un nou smartwatch Samsung Galaxy Watch Sport – sau Galaxy Watch Active. Momentan nu este chiar sigur cum va fi numit. Dar acest smartwatch ar putea să nu fie singurul dispozitiv wearable al gigantului high-tech ce va fi lansat în viitorul apropiat. Poate fi însoțit de o nouă brățară de fitness, un Samsung Galaxy Fit E.

Acest nume a apărut într-o listă de certificare Bluetooth văzută de AndroidSoul, potrivit site-ului englez TechRadar. Nu există alte informații utile acolo, în afară de o descriere ce îl denumește „Dispozitiv inteligent de încărcare”. Dispozitivul detectat pe Bluetooth SIG, a primit certificarea Bluetooth. Se pare că numele va fi Samsung Galaxy Fit E și ar putea fi succesorul lui Gear Fit 2 și Gear Fit 2 Pro. Numele este în concordanță cu noile denumiri ale companiei Samsung, numele Galaxy fiind atribuit și gamei de brățări de fitness.

Samsung lucrează la aducerea tuturor dispozitivelor sale portabile sub brandul Galaxy, compania a început cu Galaxy Watch. Samsung dezvoltă, de asemenea, noi versiuni de Gear Sport și căști Gear IconX, toate acestea vor veni sub brandul Galaxy.

Galaxy Fit E, posibilă lansare împreună cu Galaxy Watch Sport/Active

Samsung Gear Fit 2 Pro a fost lansat cu peste un an în urmă. Așa că nu suntem deloc surprinși de apariția unui nou model. Nu există încă nicio informație despre momentul exact când Galaxy Fit E va fi lansat. Certificarea Bluetooth sugerează că Galaxy Fit E ar putea fi lansat în viitorul apropiat. Cu toate acestea, Samsung ar putea lansa dispozitivul alături de Galaxy Watch. Deși inițial au fost informații că Samsung ar putea lansa noul Gear Sport ca Galaxy Watch Sport, se pare că numele va fi de fapt Galaxy Watch Active.

Galaxy Watch Active ar veni cu un design elegant, o viață lungă a bateriei și o serie de abilități de urmărire a activităților sportive. Nu există știri oficiale când va fi lansată smartwatch-ul Samsung Galaxy Active. Dar în perioada următoare sunt doar două alternative: ori la Samsung Galaxy Unpacked ori la MWC 2019.

La MWC se oferă Global Mobile Awards la mai multe categorii. În mod special pentru cel mai inovator producător, cel mai bun smartphone al anului trecut sau cea mai bună tabletă. Premiile sunt acordate de peste 300 de experți independenți, analiști, jurnaliști, cercetători și reprezentanți ai diverșilor operatori de telefonie mobilă.

Samsung Galaxy Fit E o alternativă la brățările de la Fitbit și Garmin

Samsung anunță gama Galaxy S10 pe 20 februarie, iar următorul Galaxy Watch ar putea foarte bine să apară acolo. Există o șansă atunci ca să vedem acolo și pe Gear Fit E, dar cu atât de puține informații despre acesta ar putea fi un pic prea devreme. Samsung Galaxy Fit E va veni cu prețuri și caracteristici mai mici decât Galaxy Watch Sport/Active. Ar putea fi o alternativă excelentă la alte trackere tradiționale de fitness de la companii precum Fitbit și Garmin.

Credem că cea mai mare amenințare pentru noul Samsung Galaxy Fit E este Galaxy Gear Fit 2 sau chiar predecesorul său, Gear Fit 2 Pro. Este un tracker excelent cu multe caracteristici și un preț foarte bun. Vom vedea ce aduce Samsung Galaxy Fit E, atât în ce privește caracteristicile cât și prețul.