Noua brățară de fitness Samsung certificată cu Bluetooth 5.1

751
Sursa Foto: via androidheadlines.com

Samsung va anunța foarte probabil smartwatch-ul Galaxy Watch 3 la evenimentul Galaxy Unpacked din 5 august. Cu toate acestea, compania lucrează, de asemenea, la un tracker de fitness accesibil, am scris recent despre acesta. Acum, noul dispozitiv purtabil de la Samsung a fost certificat de Bluetooth SIG.

Numele produsului este menționat ca „dispozitiv purtabil” și vine cu numărul de model SM-R220. Evident, numele oficial al trackerului de fitness nu este încă cunoscut. În conformitate cu listarea pe site-ul sus amintit, acesta acceptă Bluetooth 5.1 și nu cel mai recent Bluetooth 5.2.

Următorul tracker de fitness Samsung certificat Bluetooth

Acest Samsung Galaxy Fit, nu știm ce va mai urma după acest nume, a fost localizat anterior și pe site-ul FCC. Apariția pe pagina Comisiei Federale de Comunicații (FCC) sugerează că va fi un succesor al trackerului de fitness Samsung Galaxy Fit, lansat anul trecut. Dacă această brățară de fitness SM-R220, va mai primi un „s” sau un număr după particula Fit, încă nu știm. La începutul acestei luni, același dispozitiv a primit și certificarea comisiei sud-coreene NRRA, conform AndroidHeadlines.

După cum se știe pe Galaxy Fit-e este dotat cu un pin pogo pe spate pentru încărcare. Pe de altă parte, colegul de lansare Galaxy Fit acceptă încărcare wireless NFC. Nu știm ce fel de încărcare va fi pe SM-R220, dar presupunem că ar trebui să existe un senzor de ritm cardiac pentru monitorizarea continuă a frecvenței cardiace.

iOS este un sistem de operare mobil creat și dezvoltat de Apple exclusiv pentru hardware-ul său. Este cel de-al doilea sistem de operare mobil cel mai instalat din lume, după Android. Cea mai recentă versiune stabilă este iOS 13 , lansată pe 19 septembrie 2019.

Samsung pare să fi pregătit o grămadă de dispozitive pentru Galaxy Unpacked din 5 august. Cu toate că nu există nicio confirmare că trackerul de fitness SM-R220 își va face debutul cu această ocazie. Până în prezent, nu există prea multe informații despre acest nou tracker de fitness.

Noul dispozitiv va funcționa cu dispozitive iOS și Android

La fel ca trackerele de fitness lansate anterior, sigur viitorul model Samsung Galaxy Fit va funcționa cuplat atât cu dispozitive Android cât și iOS. În afară de avea funcțiile clasice ale unui tracker de fitness, ar trebui să poată primi și notificările de pe smartphone-ul conectat.

Cu mai mult de dublul capacității bateriei față de Galaxy Fit-e, următorul antrenor de fitness ar trebui să ofere o durată de viață semnificativ mai lungă a bateriei. Galaxy Fit-e are o baterie de 70 mAh, iar acest SM-R220 este echipat cu o baterie de 150 mAh.

Este chiar mai mare decât bateria de 120 mAh aflată pe trackerul Galaxy Fit. La fel ca orice produs nou, ne așteptăm ca Samsung să mai aducă ceva în plus pe acest dispozitiv. Credem că gigantul tech va folosi un afișaj color în locul unui afișaj alb-negru. Nu știm nici prețul dar anticipăm unul sub 40 de euro.